Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bar Mario Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3010
Bar Mario I Barlafus
ripar alta Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.1 gemiddelde waardering 38.7
adequate Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen average


7e minuut.
Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel passt de bal met de wreef. Bădălan rent richting de bal. Bădălan haalt uit met een fantastische trap. Tokturan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ferragutti verovert de bal door een tackle van achteren. Ferragutti geeft een lange en hoge pass. Petović heeft problemen om de bal te vangen. Frizzotti is nu in balbezit. Frizzotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - I Barlafus 0:1

19e minuut.
Hristu geeft een hoge lob. Inworp. Tassinari met een snelle inworp. Ferragutti geeft een hoge lob. Frizzotti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - I Barlafus 0:2

27e minuut.
Rammos probeert naar een medespeler te passen. Riemel is nu in balbezit. Riemel passt de bal met de wreef. Capo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Torri probeert naar een medespeler te passen. Ateniese geeft de bal voor. Thirion heeft problemen om de bal te vangen. Ateniese rent richting de bal. Ateniese geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Thirion passt de bal in één keer door. Barigozzi rent richting de bal. Riemel speelt de bal door. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 50%, I Barlafus 50%.
Bar Mario - I Barlafus 0:2

47e minuut.
Ferragutti met een sublieme pass. Ateniese is nu in balbezit. Ateniese passt de bal met de wreef. Frizzotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Frizzotti schiet op doel. Rammos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torri rent richting de bal. Torri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - I Barlafus 0:3

56e minuut.
Barigozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferragutti. Barigozzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petović met een snel genomen vrije trap. Capo is nu in balbezit. Capo passt de bal zonder na te denken. Tokturan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bădălan rent richting de bal. Bădălan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - I Barlafus 1:3

59e minuut.
Ferragutti met een sublieme pass. Ateniese is nu in balbezit. Ateniese met een sublieme pass. Frizzotti is nu in balbezit. Frizzotti draait met de bal, schiet en ... Rammos bokst de bal weg.

64e minuut.
Daar is Ateniese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateniese geeft de bal voor. Tassinari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassinari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bar Mario - I Barlafus 1:4

73e minuut.
Riemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemel met een sublieme pass. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Capo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Passatori komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Trombini rent richting de bal. Ferragutti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trombini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barigozzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Passatori is nu in balbezit. Passatori geeft een hoge lob. Bădălan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hristu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassinari met de inworp. Ferragutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutti geeft een lange en hoge pass. Rammos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bar Mario 37%, I Barlafus 63%.
Bar Mario - I Barlafus 1:4