Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kaanberkespor Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1756
Kaanberkespor Risus
Normal Tactiek 3-5-2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 30
adequate Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen poor


14e minuut.
Güneştepe passt de bal in één keer door. Laureanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzyżan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Włoszczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tapar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapar verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ekmekçiler rent richting de bal. Ekmekçiler geeft de bal voor. Ceyhan is nu in balbezit. Łubkowski onderschept slim de pass. Łubkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Włoszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapar onderschept slim de pass. Tapar passt de bal met de wreef. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyıkar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Wlazłowski passt de bal zonder na te denken. Ekmekçiler rent richting de bal. Ekmekçiler geeft een lange en hoge pass. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaanberkespor 50%, Risus 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaanberkespor - Risus 0:0

47e minuut.
Güneştepe rent richting de bal. Süngü onderschept slim de pass. Süngü speelt de bal door. Tapar is nu in balbezit. Tapar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Frljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frljić passt de bal zonder na te denken. Pflaster is nu in balbezit. Wlazłowski onderschept slim de pass. Wlazłowski haalt uit met een fantastische trap. Ulay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaanberkespor - Risus 1:0

61e minuut.
Krzyżan is nu in balbezit. Laureanti verovert de bal door een tackle van achteren. Laureanti geeft een lange en hoge pass. Wlazłowski probeert de bal met de borst te controleren. Wlazłowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Adıyamanlıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Adıyamanlıoğlu ... Strafschop! Elyıkar raakt geblesseerd tijdens het duel. Elyıkar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Lewiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Elyıkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyıkar schiet op doel. Lewiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Demirbüker speelt de bal door. Klungelig pakt Güneştepe de bal. Elyıkar is nu in balbezit. Elyıkar schiet op doel. Lewiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kaanberkespor - Risus 1:1

81e minuut.
Süngü met een sublieme pass. Demirbüker is nu in balbezit. Süngü verovert de bal door een tackle van achteren. Tapar is nu in balbezit. Tapar geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaanberkespor - Risus 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaanberkespor 55%, Risus 45%.
Kaanberkespor - Risus 1:2