Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Campo di Periferia
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4459
strade di periferia settimo torinese
355 c2 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 41.9
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


17e minuut.
Ignazio rent richting de bal. Ignazio met een sublieme pass. Ferroni Marciano rent richting de bal. Basualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Basualdo draait met de bal, schiet en ... Rocconi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Basualdo is nu in balbezit. Ferroni Marciano is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Basualdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Basualdo draait met de bal, schiet en ... Rocconi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 37%, settimo torinese 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
strade di periferia - settimo torinese 0:0

66e minuut.
Gec probeert naar een medespeler te passen. Bottari verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtomäki is nu in balbezit. Lehtomäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - settimo torinese 0:1

83e minuut.
Răducioiu speelt de bal door. Basualdo is nu in balbezit. Basualdo passt de bal zonder na te denken. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni Marciano draait met de bal, schiet en ... Rocconi bokst de bal weg.

84e minuut.
Berino passt de bal met de wreef. Hepmert rent richting de bal. Hepmert passt de bal zonder na te denken. Gec rent richting de bal. Gec geeft de bal voor. Osio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Panichpakdi de bal. Lehtomäki rent richting de bal. Lehtomäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
strade di periferia - settimo torinese 0:2

88e minuut.
Muntean probeert naar een medespeler te passen. Hepmert rent richting de bal. Hepmert speelt de bal door. Lehtomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtomäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: strade di periferia 49%, settimo torinese 51%.
strade di periferia - settimo torinese 0:2