Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:30
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: EL INFIERNO
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8219
LA FURIA NEGRA ANDRITSAINA
3 Tactiek 55
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 36.3
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Pavia de bal. Pavia met een sublieme pass. Kurg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurg geeft een hoge lob. Rassel springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pitvořil geeft een lange en hoge pass. Kurg kopt de bal weg. Rassel is nu in balbezit. Rassel kan de bal niet met de borst controleren. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schwegler met de inworp. Barbonetti is nu in balbezit. Dossou onderschept slim de pass. Dossou geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pavia passt de bal in één keer door. Daar is Pitvořil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitvořil passt de bal in één keer door. Minkov is nu in balbezit. Minkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bodu rent richting de bal. Dossou onderschept slim de pass. Dossou geeft een lange en hoge pass. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro schiet op doel. Floarea bokst de bal weg. Paal! Klungelig pakt Bodu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 0:1

21e minuut.
Maneiro passt de bal zonder na te denken. Pitvořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabouridis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kabouridis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Pitvořil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rassel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 1:1

28e minuut.
Guangyong is nu in balbezit. Kurg onderschept slim de pass. Kurg geeft een lange en hoge pass. Minkov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 2:1

29e minuut.
Pavia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavia probeert naar een medespeler te passen. Pitvořil rent richting de bal. Pitvořil geeft de bal voor. Rassel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 3:1

31e minuut.
Klungelig pakt Pitvořil de bal. Pitvořil geeft de bal voor. Natouri kopt de bal weg. Pitvořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitvořil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rassel is nu in balbezit. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 4:1

39e minuut.
Vavoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurg onderschept slim de pass. Kurg geeft de bal voor. Daar is Pitvořil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitvořil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Vavoulas met de inworp. Schwegler is nu in balbezit. Schwegler geeft de bal voor. Maneiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tallarico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitvořil rent richting de bal. Pitvořil speelt de bal door. Kurg rent richting de bal. Kurg schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Pitvořil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitvořil geeft een hoge lob. Minkov heeft problemen om de bal te vangen. Rassel rent richting de bal. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 42%, ANDRITSAINA 58%.
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 5:1

47e minuut.
Kurg draait met de bal, schiet en ... Florakis probeert naar een medespeler te passen. Schwegler geeft de bal voor. Maneiro is nu in balbezit. Maneiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pitvořil is nu in balbezit. Pitvořil met een sublieme pass. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Natouri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsu onderschept slim de pass. Gümüşsu geeft een hoge lob. Pitvořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitvořil geeft een lange en hoge pass. Florakis bokst de bal weg. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 6:1

70e minuut.
Minkov passt de bal in één keer door. Pitvořil is nu in balbezit. Pitvořil speelt de bal door. Kurg rent richting de bal. Kurg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pitvořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitvořil passt de bal in één keer door. Rassel rent richting de bal. Rassel haalt uit met een fantastische trap. Florakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 7:1

74e minuut.
Pavia verovert de bal door een tackle van achteren. Pavia passt de bal zonder na te denken. Pitvořil rent richting de bal. Pitvořil geeft de bal voor. Rassel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 8:1

76e minuut.
Barbonetti rent richting de bal. Barbonetti geeft een hoge lob. Jarczyk is nu in balbezit. Rassel onderschept slim de pass. Rassel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kurg onderschept slim de pass. Kurg met een sublieme pass. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel schiet op doel. Florakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 39%, ANDRITSAINA 61%.
LA FURIA NEGRA - ANDRITSAINA 9:1