Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torb U CRAIOVA maxima
T-71-Rosada Tactiek coi
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten good
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jungues rent richting de bal. Jungues haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jagiełło de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antaras neemt de hoekschop. Vilarrubla springt en kopt de bal. Leczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Grigorik verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorik passt de bal met de wreef. Jungues is nu in balbezit. Jungues schiet op doel. Leczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torb - U CRAIOVA maxima 1:0

45e minuut.
Inworp. Teppers komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 39%, U CRAIOVA maxima 61%.
Torb - U CRAIOVA maxima 1:0

57e minuut.
Jagiełło is nu in balbezit. Jagiełło met een sublieme pass. Puszkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Delmulle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bodak met een snelle inworp. Vilarrubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrubla haalt uit met een fantastische trap. Leczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Puszkin rent richting de bal. Puszkin geeft de bal voor. Vilarrubla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarrubla heeft problemen om de bal te vangen. Vilarrubla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torb 29%, U CRAIOVA maxima 71%.
Torb - U CRAIOVA maxima 1:0