Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Erőss Zsolt
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4149
FC Csobotfalva Twinstars
HcCsikszereda Tactiek 4-4-2 romb
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
35.5 gemiddelde waardering 34.3
average Schieten average
average Passen good
weak Verdedigen weak


29e minuut.
Biehl is nu in balbezit. Biehl geeft een hoge lob. Foulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulon draait met de bal, schiet en ... Hajtovík probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nedbal probeert de bal aan de voet te houden. Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedbal begaat een overtreding. Nedbal krijgt een gele kaart. Herbut raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Herbut kan niet meer verder spelen. Bocăneală komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Biehl controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Crainic maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bălăşoiu kopt de bal weg. Plop is nu in balbezit. Plop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nedbal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biehl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crainic. Crainic krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Klungelig pakt Teodorovici de bal. Baro verovert de bal door een tackle van achteren. Baro probeert naar een medespeler te passen. Drugă is nu in balbezit. Drugă haalt uit met een fantastische trap. Mołda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 61%, Twinstars 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Csobotfalva - Twinstars 0:0

60e minuut.
Bordeanu geeft de bal voor. Psík met een sublieme pass. Drugă heeft problemen om de bal te vangen. Foulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Foulon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nedbal is nu in balbezit. Nedbal geeft een hoge lob. Parsys is nu in balbezit. Foulon onderschept slim de pass. Foulon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Teodorovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocăneală rent richting de bal. Stratulat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bocăneală moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bocăneală kan niet meer verder spelen. Szakos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Psík is nu in balbezit. Psík passt de bal zonder na te denken. Drugă is nu in balbezit. Daar is Foulon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foulon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Biaram rent richting de bal. Biaram geeft de bal voor. Plop bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakos is nu in balbezit. Szakos draait met de bal, schiet en ... Stănăşel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Csobotfalva 54%, Twinstars 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Csobotfalva - Twinstars 0:0