Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Pogórze Pleśna Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3340
Pogórze Pleśna K.S. Górnik Piaski
4 Tactiek moja nowe
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 44.2
solid Schieten average
solid Passen adequate
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Mrówka passt de bal in één keer door. Daar is Bibard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bibard passt de bal met de wreef. Relicki is nu in balbezit. Relicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Huscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Huscher passt de bal met de wreef. Iżmanowski rent richting de bal. Ðušić onderschept slim de pass. Ðušić draait met de bal, schiet en ... Wojdyło bokst de bal weg.

21e minuut.
Iżmanowski met een sublieme pass. Mrówka speelt de bal door. Relicki is nu in balbezit. Relicki schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zabotto is nu in balbezit. Kwiczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kwiczy passt de bal met de wreef. Relicki rent richting de bal. Relicki draait met de bal, schiet en ... Feger bokst de bal weg.

35e minuut.
Kuler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mrówka de bal. Mrówka passt de bal met de wreef. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Smutas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Điđimiđi met een snelle inworp. Huscher is nu in balbezit. Huscher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kuler rent richting de bal. Kuler draait met de bal, schiet en ... Rochowiak probeert de bal aan de voet te houden. Lindner geeft een lange en hoge pass. Ðušić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 65%, K.S. Górnik Piaski 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogórze Pleśna - K.S. Górnik Piaski 0:0

53e minuut.
Buitenspel voor Relicki. Goede buitenspelval van de verdediging. Trocki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lindner is nu in balbezit. Lindner geeft de bal voor. Trocki geeft de bal voor. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bibard met een sublieme pass. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasiarz verovert de bal door een tackle van achteren. Kasiarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogórze Pleśna - K.S. Górnik Piaski 1:0

82e minuut.
Relicki passt de bal in één keer door. Bibard heeft problemen om de bal te vangen. Lindner is nu in balbezit. Relicki verovert de bal door een tackle van achteren. Relicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Relicki geeft een lange en hoge pass. Kasiarz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Trocki onderschept slim de pass. Trocki passt de bal in één keer door. Bibard probeert naar een medespeler te passen. Relicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Relicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogórze Pleśna 56%, K.S. Górnik Piaski 44%.
Pogórze Pleśna - K.S. Górnik Piaski 1:0