Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kaiser Wilhelm Kampfbahn
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6027
Viktoria Preussen schwarzgelb Einsiedel
6-2-1-1 R Tactiek 532
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
50.1 gemiddelde waardering 36.2
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Oberender geeft een hoge lob. Andrejić is nu in balbezit. Andrejić passt de bal zonder na te denken. Wiggert is nu in balbezit. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Wiggert rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - schwarzgelb Einsiedel 1:0

9e minuut.
Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony passt de bal zonder na te denken. Wiggert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggert schiet op doel. Teinert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wiggert is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - schwarzgelb Einsiedel 2:0

24e minuut.
Rolfo met een sublieme pass. Andrejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejić geeft de bal voor. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Andrejić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piantoni komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Sebescen controleert de bal met de borst. Piantoni is nu in balbezit. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... Teinert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - schwarzgelb Einsiedel 3:0

39e minuut.
Piantoni rent richting de bal. Kotysch verovert de bal door een tackle van achteren. Kotysch met een sublieme pass. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wiggert geeft de bal voor. Rolfo is nu in balbezit. Rolfo speelt de bal door. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - schwarzgelb Einsiedel 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 40%, schwarzgelb Einsiedel 60%.
Viktoria Preussen - schwarzgelb Einsiedel 4:0

47e minuut.
Kruppke probeert naar een medespeler te passen. Rolfo probeert naar een medespeler te passen. Piantoni rent richting de bal. Piantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - schwarzgelb Einsiedel 5:0

54e minuut.
Ávalos passt de bal zonder na te denken. Piantoni rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piantoni zal de hoekschop nemen. Wiggert heeft problemen om de bal te vangen. Teinert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Phlipsen kopt de bal weg. Daar is Gusola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel. Bertin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Piantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Piantoni passt de bal met de wreef. Zmartwiony rent richting de bal. Zmartwiony haalt uit met een fantastische trap. Teinert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - schwarzgelb Einsiedel 6:0

61e minuut.
Fritsche geeft een lange en hoge pass. Rolfo probeert de bal aan de voet te houden. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... Bertin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktoria Preussen - schwarzgelb Einsiedel 6:1

64e minuut.
Kotte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche geeft een hoge lob. Woll is nu in balbezit. Woll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ávalos passt de bal in één keer door. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kotte moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kotte schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Doeltrap. Teinert trapt de bal weg van het doel. Rolfo kopt de bal weg. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rolfo probeert naar een medespeler te passen. Piantoni rent richting de bal. Piantoni passt de bal zonder na te denken. Zmartwiony is nu in balbezit. Zmartwiony draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Piantoni met de inworp. Klungelig pakt Wiggert de bal. Wiggert passt de bal met de wreef. Rolfo kan de bal niet met de borst controleren. Rolfo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktoria Preussen 39%, schwarzgelb Einsiedel 61%.
Viktoria Preussen - schwarzgelb Einsiedel 6:1