Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:25
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Tragics Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 551
Tragics Lligallos F.C.
Normal Tactiek 442 meua
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23.8 gemiddelde waardering 31
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Malbaša is nu in balbezit. Zubreczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Toktemir de bal. Toktemir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pachón Mosquero onderschept slim de pass. Cebolinha onderschept slim de pass. Cebolinha met een sublieme pass. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Toktemir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Trandafir de bal. Trandafir speelt de bal door. Malbaša probeert naar een medespeler te passen. Zubreczki rent richting de bal. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Rakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebolinha verovert de bal door een tackle van achteren. Cebolinha met een sublieme pass. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Toktemir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragics - Lligallos F.C. 0:1

28e minuut.
Pachón Mosquero met een sublieme pass. Cebolinha is nu in balbezit. Cebolinha passt de bal in één keer door. Daar is Toktemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toktemir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cebolinha speelt de bal door. Malbaša is nu in balbezit. Malbaša passt de bal zonder na te denken. Toktemir is nu in balbezit. Toktemir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lemme speelt de bal door. Trandafir rent richting de bal. Malbaša probeert naar een medespeler te passen. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Toktemir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragics 81%, Lligallos F.C. 19%.
Tragics - Lligallos F.C. 0:1

54e minuut.
Casas Pérez kopt de bal weg. Cebolinha probeert naar een medespeler te passen. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Toktemir haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Casas Pérez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragics - Lligallos F.C. 0:2

65e minuut.
Pachón Mosquero geeft de bal voor. Hakala bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbea verovert de bal door een tackle van achteren. Corbea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragics - Lligallos F.C. 1:2

77e minuut.
Llancamán probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cebolinha met een snelle inworp. Daar is Hakala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cebolinha geeft een lange en hoge pass. Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Toktemir is nu in balbezit. Toktemir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragics - Lligallos F.C. 1:3

79e minuut.
Daar is Llabería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki is nu in balbezit. Zubreczki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Casas Pérez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Malbaša rent richting de bal. Malbaša geeft een hoge lob. Zubreczki heeft problemen om de bal te vangen. Zubreczki schiet op doel. Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragics - Lligallos F.C. 1:4

84e minuut.
Bataller is nu in balbezit. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir passt de bal met de wreef. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Toktemir haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tragics - Lligallos F.C. 1:5

88e minuut.
Zubreczki probeert de bal aan de voet te houden. Malbaša bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbaša passt de bal met de wreef. Toktemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Toktemir draait met de bal, schiet en ... Rosa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragics 69%, Lligallos F.C. 31%.
Tragics - Lligallos F.C. 1:5