Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PoemaUnited Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2392
PoemaUnited KFL 09
Test123 Tactiek 433-deu2
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
40.3 gemiddelde waardering 55.2
good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Hermaniuk geeft de bal voor. Memiş kopt de bal weg. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Malešević rent richting de bal. Malešević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Beuckert onderschept slim de pass. Beuckert geeft een hoge lob. Xavier kopt de bal weg. Malešević rent richting de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević haalt uit met een fantastische trap. Piechoczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Warmerdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos passt de bal in één keer door. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Malešević rent richting de bal. Malešević geeft een hoge lob. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng draait met de bal, schiet en ... Piechoczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PoemaUnited - KFL 09 0:1

17e minuut.
Kosterfjord geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xavier met de inworp. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis met een sublieme pass. Piechoczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Nhật Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Hùng geeft een hoge lob. Xavier probeert naar een medespeler te passen. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Săvoiu passt de bal in één keer door. Memiş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kosterfjord de bal. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Travař speelt de bal door. Niţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţu geeft een hoge lob. Malešević rent richting de bal. Malešević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PoemaUnited - KFL 09 0:2

24e minuut.
Xavier met een sublieme pass. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos geeft een hoge lob. Piechoczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. Travař probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier schiet op doel. Paal! Piechoczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kosterfjord probeert naar een medespeler te passen. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hiddink geeft een hoge lob. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky passt de bal zonder na te denken. Nhật Hùng rent richting de bal. Nhật Hùng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PoemaUnited 76%, KFL 09 24%.
PoemaUnited - KFL 09 0:2

50e minuut.
Nhật Hùng kan de bal niet met de borst controleren. Travař rent richting de bal. Met opzet legt Nhật Hùng zijn tegenspeler op de grond. Nhật Hùng krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Warmerdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis probeert naar een medespeler te passen. Malešević rent richting de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap. Piechoczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Andreánszky kopt de bal weg. Klungelig pakt Lewis de bal. Lewis met een sublieme pass. Malešević is nu in balbezit. Malešević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Xavier met een snelle inworp. Lewis is nu in balbezit. Lewis passt de bal met de wreef. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng schiet op doel. Piechoczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PoemaUnited - KFL 09 0:3

59e minuut.
Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević passt de bal met de wreef. Nhật Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Hùng schiet op doel. Piechoczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Niţu verovert de bal door een tackle van achteren. Niţu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kosterfjord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nhật Hùng is nu in balbezit. Nhật Hùng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Kosterfjord geeft de bal voor. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Malešević de bal. Malešević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PoemaUnited - KFL 09 0:4

64e minuut.
Ruman komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kosterfjord kopt de bal weg. Daar is Lewis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewis passt de bal zonder na te denken. Ruman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Klungelig pakt Ruman de bal. Travař legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malešević neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Piechoczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PoemaUnited - KFL 09 0:5

76e minuut.
Žemlík kopt de bal weg. Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass. Sáenz Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz Marín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Kosterfjord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malešević krijgt een gele kaart. Hiddink wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Andreánszky onderschept slim de pass. Lewis rent richting de bal. Lewis met een sublieme pass. Malešević bereikt de bal nog maar net als eerste. Malešević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lewis rent richting de bal. Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lewis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PoemaUnited 66%, KFL 09 34%.
PoemaUnited - KFL 09 0:5