Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GaMi FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3293
GaMi FC ZsozsoCarp.Team
523 Tactiek új 442
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
31.6 gemiddelde waardering 32.7
adequate Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen weak


16e minuut.
Kälber passt de bal in één keer door. Sós rent richting de bal. Piller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piller is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Villás passt de bal in één keer door. Juhár bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilutzu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilutzu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Sós rent richting de bal. Sós speelt de bal door. Makay geeft de bal voor. Virághalmy met een sublieme pass. Daar is Cihansel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - ZsozsoCarp.Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaMi FC 45%, ZsozsoCarp.Team 55%.
GaMi FC - ZsozsoCarp.Team 1:0

58e minuut.
Sós is nu in balbezit. Sós geeft een lange en hoge pass. Daar is Urbaniczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kälber rent richting de bal. Kälber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Keller kopt de bal weg. Villás bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázok begaat een overtreding. Lázok krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Pálfi heeft problemen om de bal te vangen. Villás bereikt de bal nog maar net als eerste. Villás schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pilutzu de bal onder controle te krijgen. Cihansel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - ZsozsoCarp.Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaMi FC 46%, ZsozsoCarp.Team 54%.
GaMi FC - ZsozsoCarp.Team 2:0