Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Slavie Krompach Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6943
Slavie Krompach West Ham United FC
433 Tactiek West Ham
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 53.3
average Schieten incredible
weak Passen very good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Štěpnica rent richting de bal. Štěpnica probeert naar een medespeler te passen. Luca met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López haalt uit met een fantastische trap. Çoniku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Çoniku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:1

3e minuut.
López is nu in balbezit. Bruk rent richting de bal. López verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:2

5e minuut.
Conk is nu in balbezit. Conk passt de bal in één keer door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Çoniku werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:3

7e minuut.
Klungelig pakt López de bal. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro passt de bal zonder na te denken. Conk is nu in balbezit. Conk geeft een hoge lob. Çoniku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jouza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza geeft een hoge lob. Heiermann kopt de bal weg. López is nu in balbezit. López schiet op doel. Çoniku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Conk passt de bal met de wreef. Pulček is nu in balbezit. Pulček passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Luca met een snelle inworp. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bruk krijgt een gele kaart. López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monteiro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Çoniku bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:4

13e minuut.
López draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brouček de bal onder controle te krijgen. Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca geeft de bal voor. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pulček met een sublieme pass. Monteiro is nu in balbezit. Jouza rent richting de bal. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:5

19e minuut.
Luca met een sublieme pass. López heeft problemen om de bal te vangen. López passt de bal zonder na te denken. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luca zal de hoekschop nemen. Monteiro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruk heeft problemen om de bal te vangen. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:6

22e minuut.
Pulček kopt de bal weg. Monteiro rent richting de bal. Monteiro passt de bal met de wreef. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Brouček met een harde bal richting middenveld. Chudý kopt de bal weg. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:7

24e minuut.
López speelt de bal door. Monteiro rent richting de bal. Jouza rent richting de bal. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Chudý met een sublieme pass. Luca speelt de bal door. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap. Brouček probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luca zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Jouza de bal. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel. Çoniku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Conk neemt de hoekschop. Pulček springt en kopt de bal. Daar is Bruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Monteiro kopt de bal weg. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:8

37e minuut.
Brouček geeft een lange en hoge pass. Hluboček is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jesenický. Jesenický krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Štěpnica probeert naar een medespeler te passen. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro passt de bal in één keer door. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Çoniku bokst de bal weg.

40e minuut.
Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca passt de bal in één keer door. López heeft problemen om de bal te vangen. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:9

41e minuut.
Brouček kopt de bal weg. Pulček is nu in balbezit. Pulček passt de bal in één keer door. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 86%, West Ham United FC 14%.
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:9

49e minuut.
Štěpnica verovert de bal door een tackle van achteren. Štěpnica passt de bal in één keer door. Luca is nu in balbezit. Luca geeft een lange en hoge pass. López krijgt zijn hoofd ertegen. Çoniku bokst de bal weg. López maakt een snoekduik en kopt de bal. Çoniku bokst de bal weg.

52e minuut.
Luca speelt de bal door. Monteiro rent richting de bal. Monteiro passt de bal zonder na te denken. Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Štěpnica passt de bal in één keer door. Conk rent richting de bal. Conk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pulček de bal. Pulček speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Çoniku trapt de bal weg van het doel. Štěpnica kopt de bal weg. Brouček heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López rent richting de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Çoniku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:10

60e minuut.
Cvrkal rent richting de bal. López onderschept slim de pass. López passt de bal met de wreef. Monteiro rent richting de bal. Monteiro schiet op doel. Çoniku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bruk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luca met de inworp. López rent richting de bal. López schiet op doel. Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
López passt de bal met de wreef. Brouček bereikt de bal nog maar net als eerste. Brouček geeft de bal voor. Hluboček is nu in balbezit. Hluboček haalt uit met een fantastische trap. Veleta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karbowiak heeft problemen om de bal te vangen. Heiermann verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Brouček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López rent richting de bal. López passt de bal in één keer door. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bruk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conk met een snelle inworp. Monteiro is nu in balbezit. Monteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:11

72e minuut.
Conk met de inworp. Štěpnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpnica geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt López de bal. López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Luca passt de bal zonder na te denken. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Çoniku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:12

79e minuut.
Travolta geeft een hoge lob. Heiermann is nu in balbezit. Heiermann geeft de bal voor. Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Conk rent richting de bal. Conk geeft een hoge lob. Daar is Hönig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Travolta is nu in balbezit. Monteiro onderschept slim de pass. Monteiro speelt de bal door. López is nu in balbezit. López schiet op doel. Çoniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slavie Krompach 76%, West Ham United FC 24%.
Slavie Krompach - West Ham United FC 0:13