Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: BRONCAS BOYS Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4186
BRONCAS BOYS Springfield Atoms
empate 0 Tactiek FutSal
59% Balbezit 41%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 32
goed Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Burrezo verovert de bal door een tackle van achteren. Urzanqui rent richting de bal. Urzanqui probeert naar een medespeler te passen. Pajarón rent richting de bal. Pajarón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ruiz Gómez rent richting de bal. Ruiz Gómez passt de bal zonder na te denken. Kešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urzanqui geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pajarón zijn tegenspeler op de grond. Pajarón krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carril trapt de bal weg van het doel. Urzanqui kopt de bal weg. Pajarón is nu in balbezit. Pajarón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urzanqui met een snelle inworp. Ruiz Gómez controleert de bal met de borst. Pajarón onderschept slim de pass. Pajarón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 77%, Springfield Atoms 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BRONCAS BOYS - Springfield Atoms 0:0

70e minuut.
Urzanqui is nu in balbezit. Pajarón rent richting de bal. Urzanqui rent richting de bal. Pajarón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarón draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Springfield Atoms 0:1

70e minuut.
Ripol probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Pajarón is nu in balbezit. Pajarón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Springfield Atoms 0:2

71e minuut.
Ruiz Gómez speelt de bal door. Ripol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripol passt de bal zonder na te denken. Pajarón is nu in balbezit. Pajarón haalt uit met een fantastische trap. Villalba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urzanqui neemt de hoekschop. Ruiz Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarón verovert de bal door een tackle van achteren. Pajarón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Urzanqui onderschept slim de pass. Urzanqui passt de bal in één keer door. Pajarón is nu in balbezit. Pajarón haalt uit met een fantastische trap. Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BRONCAS BOYS - Springfield Atoms 0:3

90e minuut.
Inworp. Urzanqui met een snelle inworp. Ruiz Gómez rent richting de bal. Pajarón rent richting de bal. Pajarón haalt uit met een fantastische trap. Villalba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRONCAS BOYS 68%, Springfield Atoms 32%.
BRONCAS BOYS - Springfield Atoms 0:3