Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:41
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Za Stodołom Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7403
Rolnik Odcinek proven
stary kompost Tactiek 523
43% Balbezit 57%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 43
solid Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Panucia rent richting de bal. Panucia passt de bal met de wreef. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz geeft een hoge lob. Abreu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazimierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Maziarka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ogierman komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Uzdrowski passt de bal met de wreef. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman passt de bal in één keer door. Rempalski rent richting de bal. Rempalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dauwalder passt de bal zonder na te denken. Panucia bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia speelt de bal door. Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Abreu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Noriega onderschept slim de pass. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja passt de bal met de wreef. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu schiet op doel. Kazimierowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Duque probeert naar een medespeler te passen. Szamotulski geeft een lange en hoge pass. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Anasiak is nu in balbezit. Anasiak passt de bal zonder na te denken. Ogierman rent richting de bal. Ogierman passt de bal zonder na te denken. Uzdrowski geeft een hoge lob. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 54%, proven 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rolnik Odcinek - proven 0:0

52e minuut.
Smółka speelt de bal door. Ogierman rent richting de bal. Pimienta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pimienta krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Anasiak rent richting de bal. Anasiak passt de bal in één keer door. Daar is Smółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu rent richting de bal. Abreu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - proven 0:1

75e minuut.
Drigs probeert naar een medespeler te passen. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantoja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noriega met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 47%, proven 53%.
Rolnik Odcinek - proven 0:1