Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:12
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Csonttörők Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2616
Csonttörők BlueFish
4422 Tactiek nb1.02-22
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 31.6
formidable Schieten average
solid Passen good
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Rybicki speelt de bal door. Yörükoğlu rent richting de bal. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 1:0

6e minuut.
Noha trapt de bal weg. Carambol kopt de bal weg. Galijašević heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Noha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 2:0

8e minuut.
Daar is Rybicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybicki passt de bal in één keer door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 3:0

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noha met een harde bal richting middenveld. Carambol kopt de bal weg. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Noha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Carbonell rent richting de bal. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Łabuś met een sublieme pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 4:0

18e minuut.
Carbonell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Łabuś de bal. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Pęchecki rent richting de bal. Pęchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 5:0

21e minuut.
Pęchecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galijašević de bal. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 6:0

22e minuut.
Magno passt de bal met de wreef. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki met een sublieme pass. Daar is Yörükoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yörükoğlu schiet op doel. Noha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 7:0

26e minuut.
Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal zonder na te denken. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 8:0

26e minuut.
Galijašević speelt de bal door. Udvarácz rent richting de bal. Pęchecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pęchecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 9:0

28e minuut.
Carambol probeert naar een medespeler te passen. Magno bereikt de bal nog maar net als eerste. Magno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yörükoğlu de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Noha met een harde bal richting middenveld. Carambol kopt de bal weg. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rybicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carambol rent richting de bal. Carambol passt de bal met de wreef. Daar is Pęchecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęchecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Carambol probeert naar een medespeler te passen. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś geeft een hoge lob. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 10:0

40e minuut.
Łabuś met een sublieme pass. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki geeft de bal voor. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki geeft een hoge lob. Noha bokst de bal weg. Pęchecki rent richting de bal. Pęchecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 11:0

41e minuut.
Magno geeft een hoge lob. Gorząd probeert de bal met de borst te controleren. Udvarácz rent richting de bal. Łabuś onderschept slim de pass. Łabuś schiet op doel. Noha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Carambol speelt de bal door. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rybicki de bal. Rybicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki heeft problemen om de bal te vangen. Rybicki passt de bal in één keer door. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 22%, BlueFish 78%.
Csonttörők - BlueFish 12:0

47e minuut.
Carbonell passt de bal met de wreef. Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś geeft een hoge lob. Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Carambol passt de bal in één keer door. Rybicki rent richting de bal. Rybicki met een sublieme pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Efeler met een sublieme pass. Łabuś rent richting de bal. Łabuś met een sublieme pass. Daar is Pęchecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęchecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Yörükoğlu is nu in balbezit. Yörükoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guttmann de bal. Pęchecki is nu in balbezit. Pęchecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Magno verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rybicki met de inworp. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell passt de bal met de wreef. Rybicki is nu in balbezit. Rybicki geeft de bal voor. Pęchecki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lattmann probeert naar een medespeler te passen. Rybicki met een sublieme pass. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu draait met de bal, schiet en ... Noha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 13:0

75e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki met een sublieme pass. Yörükoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 14:0

79e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. Yörükoğlu is nu in balbezit. Galijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Yörükoğlu onderschept slim de pass. Yörükoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rybicki neemt de hoekschop. Galijašević heeft problemen om de bal te vangen. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu haalt uit met een fantastische trap. Noha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 15:0

84e minuut.
Rybicki passt de bal zonder na te denken. Guttmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki onderschept slim de pass. Pęchecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 16:0

85e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki passt de bal met de wreef. Yörükoğlu rent richting de bal. Yörükoğlu schiet op doel. Noha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csonttörők - BlueFish 17:0

89e minuut.
Bujáki rent richting de bal. Carbonell is nu in balbezit. Bujáki onderschept slim de pass. Zsolnyánszki rent richting de bal. Zsolnyánszki draait met de bal, schiet en ... Duy Thành kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csonttörők 25%, BlueFish 75%.
Csonttörők - BlueFish 17:0