Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.T.S. Wisła Kraków Sem Futuro F.C
G.T.S Tiki-Taka Tactiek 442 new
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 47.9
formidabel Schieten solide
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Machuca rent richting de bal. Lászlai onderschept slim de pass. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Gaţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Daar is Aranlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranlı geeft de bal voor. Mendonça kan de bal niet met de borst controleren. Zjajić rent richting de bal. Zjajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Anielski probeert naar een medespeler te passen. Zjajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zjajić geeft een lange en hoge pass. Lászlai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Olejnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski onderschept slim de pass. Anielski passt de bal in één keer door. Lászlai rent richting de bal. Lászlai schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zjajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anielski probeert naar een medespeler te passen. Ościak is nu in balbezit. Ościak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak passt de bal zonder na te denken. Daar is Lisiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisiecki geeft een hoge lob. Lászlai springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Milovanov probeert naar een medespeler te passen. Ościak kopt de bal weg. Lisiecki heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki geeft een lange en hoge pass. Lászlai krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ościak speelt de bal door. Aranlı rent richting de bal. Aranlı geeft een hoge lob. Lászlai krijgt zijn hoofd ertegen. Gaţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Sem Futuro F.C 1:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ościak met een snelle inworp. Lisiecki geeft een hoge lob. Lászlai kan de bal niet met de borst controleren. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Gaţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Aranlı met een sublieme pass. Klungelig pakt Anielski de bal. Anielski met een sublieme pass. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Gaţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Lisiecki probeert naar een medespeler te passen. Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai verovert de bal door een tackle van achteren. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. Gaţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 23%, Sem Futuro F.C 77%.
G.T.S. Wisła Kraków - Sem Futuro F.C 1:0

51e minuut.
Klungelig pakt Kuběna de bal. Vilbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuběna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vilbergsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tassin neemt de penalty, wat een uithaal! Milovanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

55e minuut.
Doeltrap. Udi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Barrenechea probeert de bal aan de voet te houden. Ościak rent richting de bal. Udi speelt de bal door. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Gaţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Inworp. Clever met de inworp. Quintana is nu in balbezit. Quintana geeft de bal voor. Vilbergsson krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klimczak onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.T.S. Wisła Kraków - Sem Futuro F.C 1:1

65e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Quintana passt de bal met de wreef. Tassin rent richting de bal. Tassin draait met de bal, schiet en ... Milovanov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Sem Futuro F.C 1:2

70e minuut.
Clever probeert naar een medespeler te passen. Quintana heeft problemen om de bal te vangen. Ościak speelt de bal door. Lászlai rent richting de bal. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Machuca heeft problemen om de bal te vangen. Udi verovert de bal door een tackle van achteren. Udi haalt uit met een fantastische trap. Gaţu bokst de bal weg. Olejnicki is nu in balbezit. Olejnicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lisiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zjajić is nu in balbezit. Zjajić speelt de bal door. Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Anielski geeft een hoge lob. Lászlai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Udi speelt de bal door. Lisiecki met een sublieme pass. Zjajić rent richting de bal. Zjajić geeft een hoge lob. Lászlai maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Anielski is nu in balbezit. Anielski probeert naar een medespeler te passen. Zjajić rent richting de bal. Zjajić geeft een hoge lob. Lászlai maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Lászlai kopt de bal weg. Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak passt de bal met de wreef. Lisiecki geeft een hoge lob. Lászlai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.T.S. Wisła Kraków - Sem Futuro F.C 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 31%, Sem Futuro F.C 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.T.S. Wisła Kraków - Sem Futuro F.C 2:2