Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Smrody FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 766
Smrody FC Drużyna Aaahhhaaa
moja Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 19.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tavarez kopt de bal weg. Klungelig pakt Pilich de bal. Hrnjadović is nu in balbezit. Birkmeyer rent richting de bal. Birkmeyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hrnjadović haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Rebajn de bal. Domažlický is nu in balbezit. Domažlický geeft een hoge lob. Hrnjadović bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrody FC - Drużyna Aaahhhaaa 1:0

16e minuut.
Hrnjadović probeert naar een medespeler te passen. Tavarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavarez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Birkmeyer de bal. Birkmeyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Roark rent richting de bal. Roark speelt de bal door. Birkmeyer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hrnjadović de bal. Hrnjadović draait met de bal, schiet en ... Orbitek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Birkmeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birkmeyer haalt uit met een fantastische trap. Orbitek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Concha is nu in balbezit. Brągiel onderschept slim de pass. Brągiel probeert naar een medespeler te passen. Bartyla heeft problemen om de bal te vangen. Bartyla haalt uit met een fantastische trap. Ślepokura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Roark bereikt de bal nog maar net als eerste. Roark probeert naar een medespeler te passen. Hrnjadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrnjadović haalt uit met een fantastische trap. Orbitek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Roark bereikt de bal nog maar net als eerste. Roark met een sublieme pass. Hrnjadović is nu in balbezit. Hrnjadović schiet op doel. Orbitek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrody FC - Drużyna Aaahhhaaa 2:0

39e minuut.
Domažlický kopt de bal weg. Klungelig pakt Pilich de bal. Hrnjadović rent richting de bal. Birkmeyer rent richting de bal. Birkmeyer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrnjadović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Birkmeyer is nu in balbezit. Birkmeyer probeert naar een medespeler te passen. Hrnjadović rent richting de bal. Hrnjadović draait met de bal, schiet en ... Orbitek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrody FC - Drużyna Aaahhhaaa 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrody FC 34%, Drużyna Aaahhhaaa 66%.
Smrody FC - Drużyna Aaahhhaaa 3:0

48e minuut.
Łabuś passt de bal met de wreef. Concha rent richting de bal. Concha speelt de bal door. Hrnjadović is nu in balbezit. Hrnjadović draait met de bal, schiet en ... Orbitek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrody FC - Drużyna Aaahhhaaa 4:0

51e minuut.
Ksiądzyna probeert de bal met de borst te controleren. Birkmeyer is nu in balbezit. Hrnjadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmeyer is nu in balbezit. Birkmeyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Łabuś verovert de bal door een tackle van achteren. Łabuś passt de bal zonder na te denken. Roark probeert naar een medespeler te passen. Birkmeyer heeft problemen om de bal te vangen. Birkmeyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrody FC - Drużyna Aaahhhaaa 5:0

59e minuut.
Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś passt de bal in één keer door. Hrnjadović rent richting de bal. Klungelig pakt Hrnjadović de bal. Hrnjadović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wałdoch speelt de bal door. Brągiel is nu in balbezit. Brągiel passt de bal met de wreef. Bartyla rent richting de bal. Bartyla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrody FC - Drużyna Aaahhhaaa 5:1

68e minuut.
Domažlický passt de bal zonder na te denken. Tavarez heeft problemen om de bal te vangen. Tavarez probeert naar een medespeler te passen. Hrnjadović rent richting de bal. Hrnjadović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smrody FC - Drużyna Aaahhhaaa 6:1

71e minuut.
Roark speelt de bal door. Tavarez speelt de bal door. Hrnjadović rent richting de bal. Hrnjadović draait met de bal, schiet en ... Orbitek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Birkmeyer speelt de bal door. Ksiądzyna speelt de bal door. Roark probeert naar een medespeler te passen. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smrody FC 30%, Drużyna Aaahhhaaa 70%.
Smrody FC - Drużyna Aaahhhaaa 6:1