Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:41
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: dymanosolniki Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4420
dymanosolniki Demony Seksu
test_ taktyka;) Tactiek czas na zmiane
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 45.4
matig Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Klungelig pakt Jackowski de bal. Jackowski met een sublieme pass. Kalkowski probeert naar een medespeler te passen. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Nawotczyński geeft een lange en hoge pass. Venza kopt de bal weg. Daar is Pauletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kalkowski speelt de bal door. Pirkkala rent richting de bal. Pirkkala passt de bal met de wreef. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski passt de bal in één keer door. Venza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pirkkala is nu in balbezit. Daar is Pirkkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirkkala geeft een lange en hoge pass. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Woronicz geeft de bal voor. Bordogni kopt de bal weg. Klungelig pakt Małysz de bal. Venza is nu in balbezit. Venza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pauletti verovert de bal door een tackle van achteren. Pauletti speelt de bal door. Venza bereikt de bal nog maar net als eerste. Venza haalt uit met een fantastische trap. Suszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuciniello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bordogni kopt de bal weg. Venza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Venza onderschept slim de pass. Venza schiet op doel. Cuciniello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 81%, Demony Seksu 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dymanosolniki - Demony Seksu 0:0

46e minuut.
Jakobczuk komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ... Cuciniello speelt de bal door. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał geeft een lange en hoge pass. Cuciniello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pauletti probeert naar een medespeler te passen. Venza is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Małysz ... Strafschop! Venza raakt geblesseerd tijdens het duel. Pirkkala legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cuciniello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mõttus komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Pauletti met de inworp. Kopytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopytko speelt de bal door. Tucki is nu in balbezit. Tucki draait met de bal, schiet en ... Mõttus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dymanosolniki 77%, Demony Seksu 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dymanosolniki - Demony Seksu 0:0