Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Fuglereden
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Fc Udskud Rishøj IF
4ffladmidfattmir Tactiek 4213 newage v3
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 14
70.8 gemiddelde waardering 75.5
formidable Schieten incredible
very good Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Lindek is nu in balbezit. Lindek passt de bal zonder na te denken. Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes geeft een hoge lob. Fajfer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Udskud - Rishøj IF 0:1

13e minuut.
Fink verovert de bal door een tackle van achteren. Fink passt de bal in één keer door. Krejza rent richting de bal. Krejza geeft een hoge lob. Lodyga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Dybdal is nu in balbezit. Dybdal passt de bal zonder na te denken. Szoboszlay speelt de bal door. Fajfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajfer draait met de bal, schiet en ... Thomasberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Lindek verovert de bal door een tackle van achteren. Moise is nu in balbezit. Moise passt de bal met de wreef. Fajfer is nu in balbezit. Fajfer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lindek geeft een hoge lob. Inworp. Krejza met de inworp. Lodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga schiet op doel. Ceylan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bakırcı geeft een lange en hoge pass. Szoboszlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlay verovert de bal door een tackle van achteren. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sudensholm kopt de bal weg. Nowaczek met een sublieme pass. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga haalt uit met een fantastische trap. Ceylan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Udskud - Rishøj IF 1:1

31e minuut.
Bakırcı kopt de bal weg. Lindek met een sublieme pass. Szoboszlay rent richting de bal. Szoboszlay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ziane geeft de bal voor. Góral rent richting de bal. Tosini is nu in balbezit. Góral onderschept slim de pass. Góral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Fajfer draait met de bal, schiet en ... Tosini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes geeft een lange en hoge pass. Fajfer springt en kopt de bal. Thomasberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Udskud - Rishøj IF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Udskud 60%, Rishøj IF 40%.
Fc Udskud - Rishøj IF 1:2

55e minuut.
Moise maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sudensholm kopt de bal weg. Nowaczek probeert de bal met de borst te controleren. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Góral schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fajfer stond buitenspel. Lundby Hansen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krejza is nu in balbezit. Krejza geeft een hoge lob. Noszczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ghiţă probeert naar een medespeler te passen. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı speelt de bal door. Szoboszlay is nu in balbezit. Szoboszlay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Udskud 56%, Rishøj IF 44%.
Fc Udskud - Rishøj IF 1:2