Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:42
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Nadzieja Matką Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4460
Nadzieja Matką Pieruny w szopie!
a433 mod 1 Tactiek Jazda!!!
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten matig
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz met een sublieme pass. Nicolay probeert naar een medespeler te passen. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel. Cabuquit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Früchtl controleert de bal met de borst. Früchtl probeert naar een medespeler te passen. Nicolay probeert naar een medespeler te passen. Paranghel rent richting de bal. Paranghel schiet op doel. Cabuquit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadzieja Matką - Pieruny w szopie! 1:0

25e minuut.
Terzić passt de bal in één keer door. Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna geeft een lange en hoge pass. Zjawin maakt een snoekduik en kopt de bal. Kavkazov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nadzieja Matką - Pieruny w szopie! 1:1

38e minuut.
Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski geeft een lange en hoge pass. Bytnowicz is nu in balbezit. Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadzieja Matką 41%, Pieruny w szopie! 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nadzieja Matką - Pieruny w szopie! 1:1

50e minuut.
Kavkazov trapt de bal weg van het doel. Wąpierz kopt de bal weg. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Cabuquit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadzieja Matką - Pieruny w szopie! 2:1

52e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz passt de bal in één keer door. Kubica is nu in balbezit. Paranghel onderschept slim de pass. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Cabuquit bokst de bal weg.

54e minuut.
Łuczywek geeft een hoge lob. Niewiadomski geeft een hoge lob. Paranghel is nu in balbezit. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Cabuquit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kubizna probeert de bal met de borst te controleren. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Paranghel rent richting de bal. Paranghel haalt uit met een fantastische trap. Cabuquit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadzieja Matką - Pieruny w szopie! 3:1

60e minuut.
Daar is Falkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Früchtl is nu in balbezit. Früchtl passt de bal in één keer door. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna geeft een hoge lob. Daar is Pena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zjawin rent richting de bal. Zjawin haalt uit met een fantastische trap. Kavkazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Łuczywek onderschept slim de pass. Łuczywek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubizna met een snelle inworp. Falkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Früchtl de bal. Früchtl passt de bal met de wreef. Paranghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranghel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nadzieja Matką - Pieruny w szopie! 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nadzieja Matką 40%, Pieruny w szopie! 60%.
Nadzieja Matką - Pieruny w szopie! 4:1