Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arena Almerindo Moreira
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1986
Itaporã FC Czeladzki KS 1924
C avç 4132 Tactiek Standard TC
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 26.6
good Schieten average
good Passen poor
average Verdedigen average


4e minuut.
Polenta trapt de bal weg. Parisier probeert naar een medespeler te passen. Zębalski rent richting de bal. Caça-Rato onderschept slim de pass. Caça-Rato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Caça-Rato met een sublieme pass. Cavalcanti speelt de bal door. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Trevisan geeft een lange en hoge pass. Cavalcanti rent richting de bal. Cavalcanti probeert naar een medespeler te passen. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bruni geeft de bal voor. Šikailovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruni rent richting de bal. Šikailovas onderschept slim de pass. Šikailovas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Šikailovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis rent richting de bal. Reis speelt de bal door. Pino is nu in balbezit. Pino schiet op doel. das Graças kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Trevisan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Czeladzki KS 1924 0:1

35e minuut.
Finazzi met een sublieme pass. Cavalcanti is nu in balbezit. Jürgensmeyer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cavalcanti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanches neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

41e minuut.
Caça-Rato rent richting de bal. Caça-Rato passt de bal met de wreef. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Sanches draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Bruni passt de bal in één keer door. Finazzi rent richting de bal. Finazzi passt de bal met de wreef. Sanches rent richting de bal. Sanches schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Itaporã FC - Czeladzki KS 1924 1:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bendowskyi komt het veld opgelopen. Zaderenko komt het veld opgelopen. Sänger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 41%, Czeladzki KS 1924 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Itaporã FC - Czeladzki KS 1924 1:1

46e minuut.
Bendowskyi geeft de bal voor. Inworp. Finazzi met een snelle inworp. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Cavalcanti rent richting de bal. Cavalcanti passt de bal zonder na te denken. Caça-Rato rent richting de bal. Caça-Rato speelt de bal door. Cavalcanti probeert naar een medespeler te passen. Paal! Sanches rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Czeladzki KS 1924 2:1

54e minuut.
Finazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Finazzi speelt de bal door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches schiet op doel. Tarn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Czeladzki KS 1924 3:1

56e minuut.
Trevisan rent richting de bal. Finazzi is nu in balbezit. Finazzi geeft de bal voor. Caça-Rato rent richting de bal. Caça-Rato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Sanches geeft een lange en hoge pass. Cavalcanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalcanti schiet op doel. Tarn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Czeladzki KS 1924 4:1

63e minuut.
Bendowskyi kopt de bal weg. Daar is Wanchope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finazzi met een sublieme pass. Sanches is nu in balbezit. Sanches haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Caça-Rato met een snelle inworp. Cavalcanti controleert de bal met de borst. Cavalcanti speelt de bal door. Sanches rent richting de bal. Sanches schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Czeladzki KS 1924 5:1

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Finazzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zębalski heeft problemen om de bal te vangen. Cavalcanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalcanti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - Czeladzki KS 1924 6:1

84e minuut.
Sänger geeft een hoge lob. Żołnowski is nu in balbezit. Żołnowski probeert naar een medespeler te passen. Sanches is nu in balbezit. Sanches schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 25%, Czeladzki KS 1924 75%.
Itaporã FC - Czeladzki KS 1924 6:1