Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: OFK Kultura Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
OFK Kultura Tornado Club Football
4114 Tactiek ss1
41% Balbezit 59%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
50.4 gemiddelde waardering 62.6
solid Schieten very good
solid Passen formidable
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Pimentel geeft een lange en hoge pass. Câţanu kopt de bal weg. Koszta heeft problemen om de bal te vangen. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Petriş schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Purcaru met een sublieme pass. Andrin rent richting de bal. Andrin passt de bal zonder na te denken. Łącki rent richting de bal. Łącki draait met de bal, schiet en ... Nusspickel bokst de bal weg. Łącki is nu in balbezit. Łącki schiet op doel. Nusspickel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - Tornado Club Football 0:1

23e minuut.
Tan rent richting de bal. Tan geeft de bal voor. Rocha is nu in balbezit. Rocha schiet op doel. Piechna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OFK Kultura - Tornado Club Football 1:1

27e minuut.
Niziołek kopt de bal weg. Drtina heeft problemen om de bal te vangen. Łącki onderschept slim de pass. Łącki draait met de bal, schiet en ... Nusspickel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - Tornado Club Football 1:2

33e minuut.
Andrin met de inworp. Niziołek rent richting de bal. Niziołek passt de bal zonder na te denken. Łącki is nu in balbezit. Łącki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Câţanu speelt de bal door. Łącki is nu in balbezit. Kočo begaat een overtreding. Łącki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niziołek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Piechna trapt de bal weg. Niziołek kopt de bal weg. Łącki rent richting de bal. Łącki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - Tornado Club Football 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 40%, Tornado Club Football 60%.
OFK Kultura - Tornado Club Football 1:3

49e minuut.
Tan speelt de bal door. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević passt de bal in één keer door. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - Tornado Club Football 2:3

51e minuut.
Tan is nu in balbezit. Tan passt de bal in één keer door. Szczyt probeert de bal aan de voet te houden. Rocha rent richting de bal. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Koszta geeft de bal voor. Łącki kopt de bal weg. Câţanu is nu in balbezit. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - Tornado Club Football 2:4

63e minuut.
Câţanu speelt de bal door. Niziołek rent richting de bal. Niziołek geeft een lange en hoge pass. Łącki rent richting de bal. Łącki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Andrin met een sublieme pass. Kočo rent richting de bal. Met opzet legt Niziołek zijn tegenspeler op de grond. Niziołek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

70e minuut.
Andrin is nu in balbezit. Andrin speelt de bal door. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki haalt uit met een fantastische trap. Nusspickel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OFK Kultura - Tornado Club Football 2:5

75e minuut.
Pimentel met een snelle inworp. Andrin rent richting de bal. Andrin geeft de bal voor. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kočo passt de bal in één keer door. Čauković rent richting de bal. Čauković geeft een lange en hoge pass. Rocha rent richting de bal. Rocha draait met de bal, schiet en ... Piechna bokst de bal weg.

86e minuut.
Câţanu passt de bal zonder na te denken. Koszta rent richting de bal. Purcaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koszta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ragi wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFK Kultura 42%, Tornado Club Football 58%.
OFK Kultura - Tornado Club Football 2:5