Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parta 66 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Parta 66 FC Baška
4-3-3- Tactiek kridlo
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
29 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.4 gemiddelde waardering 48.5
outstanding Schieten solid
excellent Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Raaflaub geeft een hoge lob. Korányi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yakışan de bal onder controle te krijgen. Ruciński rent richting de bal. Ruciński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pingo met een sublieme pass. Chorbát bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chorbát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bartík neemt de penalty, wat een uithaal! Muntean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński passt de bal met de wreef. Tulp rent richting de bal. Tulp schiet op doel. Santin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - FC Baška 1:0

13e minuut.
Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kręcichwost. Vafeas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruciński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vafeas maakt een snoekduik en kopt de bal. Santin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Chorbát passt de bal in één keer door. Pingo rent richting de bal. Pingo passt de bal in één keer door. Bartík rent richting de bal. Bartík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Lemoine de bal. Tulp is nu in balbezit. Lemoine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tulp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruciński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tulp rent richting de bal. Cernat rent richting de bal. Cernat met een sublieme pass. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Santin met een harde bal richting middenveld. Raaflaub kopt de bal weg. Daar is Kręcichwost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Santin trapt de bal weg. Wanchope kopt de bal weg. Vafeas rent richting de bal. Vafeas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vafeas rent richting de bal. Vafeas geeft de bal voor. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński haalt uit met een fantastische trap. Santin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - FC Baška 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 41%, FC Baška 59%.
Parta 66 - FC Baška 2:0

46e minuut.
Kantartzis komt het veld opgelopen. Pascal komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wanchope is nu in balbezit. Wanchope geeft een lange en hoge pass. Lemoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński onderschept slim de pass. Ruciński draait met de bal, schiet en ... Santin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Tulp rent richting de bal. Tulp passt de bal in één keer door. Ruciński is nu in balbezit. Vafeas rent richting de bal. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Santin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruciński rent richting de bal. Ruciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - FC Baška 3:0

58e minuut.
Raaflaub rent richting de bal. Gavanna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raaflaub is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruciński met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Tulp de bal. Tulp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pascal passt de bal met de wreef. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński passt de bal in één keer door. Tulp heeft problemen om de bal te vangen. Tulp haalt uit met een fantastische trap. Santin bokst de bal weg.

70e minuut.
Pascal probeert naar een medespeler te passen. Ruciński is nu in balbezit. Kręcichwost bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński onderschept slim de pass. Ruciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tulp passt de bal zonder na te denken. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Włodyga de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pascal zal de hoekschop nemen. Vafeas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lemoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemoine geeft een hoge lob. Kantartzis kopt de bal weg. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Raaflaub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope passt de bal in één keer door. Ruciński rent richting de bal. Ruciński schiet op doel. Santin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kręcichwost probeert naar een medespeler te passen. Kantartzis rent richting de bal. Kantartzis met een sublieme pass. Bartík is nu in balbezit. Bartík draait met de bal, schiet en ... Muntean bokst de bal weg.

90e minuut.
Wanchope rent richting de bal. Wanchope met een sublieme pass. Pascal met een sublieme pass. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp schiet op doel. Santin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 35%, FC Baška 65%.
Parta 66 - FC Baška 3:0