Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sportowa 1
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 630
MOTO JELCZ OŁAWA Świdniczanka
5 ? Tactiek Słaba
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 35
very good Schieten adequate
solid Passen weak
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Ciechacki met een sublieme pass. Mężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mężyk geeft een hoge lob. Konradowski is nu in balbezit. Konradowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Świdniczanka 1:0

9e minuut.
Despagne geeft een hoge lob. Plop is nu in balbezit. Neag rent richting de bal. Plop onderschept slim de pass. Plop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Molina kopt de bal weg. Piscopo rent richting de bal. Plop rent richting de bal. Plop schiet op doel. Schmittinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina geeft een lange en hoge pass. Plop is nu in balbezit. Plop haalt uit met een fantastische trap. Schmittinger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Świdniczanka 2:0

18e minuut.
Ibuna probeert naar een medespeler te passen. Biniaszczyk is nu in balbezit. Plop onderschept slim de pass. Plop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Świdniczanka 3:0

40e minuut.
Colméia rent richting de bal. Colméia passt de bal in één keer door. Plop rent richting de bal. Plop haalt uit met een fantastische trap. Schmittinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Świdniczanka 4:0

43e minuut.
Molina passt de bal met de wreef. Piscopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag is nu in balbezit. Plop verovert de bal door een tackle van achteren. Plop schiet op doel. Schmittinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schmittinger probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Biniaszczyk begaat een overtreding. Biniaszczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 50%, Świdniczanka 50%.
MOTO JELCZ OŁAWA - Świdniczanka 4:0

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Plop stond buitenspel. Stęgierski komt het veld opgelopen. Draszba komt het veld opgelopen. Reggi komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Szmek rent richting de bal. Ibuna is nu in balbezit. Szmek begaat een overtreding. Ibuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lokas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Toper passt de bal met de wreef. Draszba geeft de bal voor. Ibuna rent richting de bal. Ibuna draait met de bal, schiet en ... See werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Świdniczanka 4:1

89e minuut.
Klungelig pakt Plop de bal. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plop onderschept slim de pass. Plop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MOTO JELCZ OŁAWA - Świdniczanka 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOTO JELCZ OŁAWA 59%, Świdniczanka 41%.
MOTO JELCZ OŁAWA - Świdniczanka 5:1