Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion im. Jana Ciszewskiego
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2934
FC Arsenal Sosnowiec Fc Real Wrocław
Christy Tactiek TPF D2 2 WINGS
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.6 gemiddelde waardering 70.7
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitmuntend
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Buscaglia met een snelle inworp. Hozoc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buscaglia de bal. Buscaglia geeft een hoge lob. Latifi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski met een sublieme pass. Latifi rent richting de bal. Latifi draait met de bal, schiet en ... Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:1

7e minuut.
Buscaglia speelt de bal door. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc passt de bal in één keer door. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hozoc is nu in balbezit. Hozoc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:2

12e minuut.
Hozoc passt de bal met de wreef. Latifi is nu in balbezit. Daar is Latifi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latifi haalt uit met een fantastische trap. Manzano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:3

13e minuut.
García Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski passt de bal zonder na te denken. Hozoc geeft een lange en hoge pass. Latifi maakt een snoekduik en kopt de bal. Manzano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Daar is Hozoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hozoc speelt de bal door. Klungelig pakt Latifi de bal. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Górak probeert de bal aan de voet te houden. Latifi kopt de bal weg. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:4

18e minuut.
Fabíny heeft problemen om de bal te vangen. Fabíny geeft een lange en hoge pass. Górak is nu in balbezit. Latifi onderschept slim de pass. Latifi haalt uit met een fantastische trap. Manzano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:5

20e minuut.
Hozoc geeft een hoge lob. Latifi heeft problemen om de bal te vangen. Latifi passt de bal in één keer door. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:6

21e minuut.
García Lopez geeft de bal voor. Latifi kopt de bal weg. Hozoc rent richting de bal. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski schiet op doel. Manzano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Fabíny verovert de bal door een tackle van achteren. Fabíny speelt de bal door. Hozoc met een sublieme pass. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:7

27e minuut.
García Lopez is nu in balbezit. García Lopez speelt de bal door. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Manzano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:8

28e minuut.
Sędłak rent richting de bal. García Lopez verovert de bal door een tackle van achteren. García Lopez passt de bal zonder na te denken. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kembrowski speelt de bal door. Klungelig pakt Latifi de bal. Kulatý rent richting de bal. Latifi verovert de bal door een tackle van achteren. Latifi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Górak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Latifi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latifi passt de bal zonder na te denken. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski schiet op doel. Manzano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:9

34e minuut.
Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski passt de bal in één keer door. Latifi rent richting de bal. Latifi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:10

36e minuut.
García Lopez kopt de bal weg. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc passt de bal zonder na te denken. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Latifi de bal. Latifi passt de bal met de wreef. Hozoc met een sublieme pass. Kembrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Manzano trapt de bal weg. Fabíny kopt de bal weg. Hozoc met een sublieme pass. Daar is Latifi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latifi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Buscaglia kopt de bal weg. Hozoc is nu in balbezit. Hozoc passt de bal met de wreef. Latifi rent richting de bal. Latifi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:11

41e minuut.
Lipinaitis is nu in balbezit. Lipinaitis passt de bal in één keer door. Kembrowski rent richting de bal. Latifi rent richting de bal. Latifi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Buscaglia kopt de bal weg. Hozoc probeert naar een medespeler te passen. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Buscaglia met de inworp. Hozoc probeert naar een medespeler te passen. Latifi is nu in balbezit. Latifi draait met de bal, schiet en ... Manzano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 80%, Fc Real Wrocław 20%.
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:12

47e minuut.
Kembrowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Karjalainen komt het veld opgelopen. Petroni komt het veld opgelopen. Lemonis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Fabíny is nu in balbezit. Fabíny passt de bal met de wreef. Buscaglia speelt de bal door. Latifi rent richting de bal. Latifi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:13

52e minuut.
Claeys kopt de bal weg. Buscaglia is nu in balbezit. Buscaglia probeert naar een medespeler te passen. Hozoc rent richting de bal. Hozoc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Hozoc is nu in balbezit. Hozoc passt de bal zonder na te denken. Latifi is nu in balbezit. Latifi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Karjalainen controleert de bal met de borst. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kembrowski de bal. Kembrowski schiet op doel. Manzano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Claeys speelt de bal door. Daar is Hozoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hozoc passt de bal in één keer door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Manzano bokst de bal weg.

65e minuut.
Buscaglia met een sublieme pass. Klungelig pakt García Lopez de bal. Kembrowski onderschept slim de pass. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Manzano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:14

68e minuut.
García Lopez probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski rent richting de bal. Hozoc is nu in balbezit. Hozoc schiet op doel. Manzano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc passt de bal met de wreef. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Manzano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:15

72e minuut.
Latifi rent richting de bal. Petroni begaat een overtreding. Latifi raakt geblesseerd tijdens het duel. Buscaglia met een snel genomen vrije trap. Latifi maakt een snoekduik en kopt de bal. Manzano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Claeys probeert naar een medespeler te passen. Hozoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hozoc passt de bal in één keer door. Latifi rent richting de bal. Latifi haalt uit met een fantastische trap. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hozoc geeft een hoge lob. Kembrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:16

79e minuut.
Fabíny rent richting de bal. Fabíny speelt de bal door. Daar is García Lopez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Lopez geeft de bal voor. Latifi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Buscaglia passt de bal met de wreef. Fabíny rent richting de bal. Fabíny passt de bal zonder na te denken. Latifi rent richting de bal. Latifi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. García Lopez probeert naar een medespeler te passen. García Lopez geeft een hoge lob. Latifi is nu in balbezit. Latifi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:17

88e minuut.
Glonek trapt de bal weg. Buscaglia kopt de bal weg. Latifi is nu in balbezit. Klungelig pakt Latifi de bal. Latifi draait met de bal, schiet en ... Manzano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Sosnowiec 69%, Fc Real Wrocław 31%.
FC Arsenal Sosnowiec - Fc Real Wrocław 0:17