Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Harzan Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3514
Harzan FC Victoria SV
HFC1 Tactiek Defensive-c
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten very good
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Dumortier passt de bal met de wreef. Selviboylu rent richting de bal. Heineken maakt een afschuwelijke overtreding. Heineken is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selviboylu probeert naar een medespeler te passen. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero draait met de bal, schiet en ... Arntz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Arntz trapt de bal weg. Baaij kopt de bal weg. Bolero rent richting de bal. Bolero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Baaij rent richting de bal. Baaij geeft een lange en hoge pass. Sprela heeft problemen om de bal te vangen. Ekkelenkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekkelenkamp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rautsma neemt vlug de vrije trap. Selviboylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrowski begaat een overtreding. Bagrowski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Baaij rent richting de bal. Baaij passt de bal met de wreef. Rautsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorré verovert de bal door een tackle van achteren. Gorré schiet op doel. Skoneczny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baaij neemt de hoekschop. Ekkelenkamp krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Selviboylu de bal. Selviboylu geeft een hoge lob. Bagrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bolero rent richting de bal. Bolero schiet op doel. Arntz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Jeziorny de bal. Sarafov rent richting de bal. Sarafov passt de bal met de wreef. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu schiet op doel. Arntz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gorré probeert naar een medespeler te passen. Soejandri speelt de bal door. Sanniez rent richting de bal. Sanniez haalt uit met een fantastische trap. Gorré springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skoneczny verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Selviboylu is nu in balbezit. van Loen verovert de bal door een tackle van achteren. Arntz speelt de bal door. Rätz is nu in balbezit. Rätz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bolero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - Victoria SV 0:1

45e minuut.
Hoever komt het veld opgelopen. Bruggink komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harzan FC 67%, Victoria SV 33%.
Harzan FC - Victoria SV 0:1

48e minuut.
Rautsma probeert naar een medespeler te passen. Sanniez probeert naar een medespeler te passen. Bruggink is nu in balbezit. Bruggink geeft een hoge lob. Hoever maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dellaferrera verovert de bal door een tackle van achteren. Dellaferrera probeert naar een medespeler te passen. Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero schiet op doel. Arntz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu draait met de bal, schiet en ... Arntz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - Victoria SV 0:2

53e minuut.
Soejandri speelt de bal door. Klungelig pakt Gorré de bal. Soejandri met een sublieme pass. Hoever rent richting de bal. Hoever schiet op doel. Skoneczny bokst de bal weg.

67e minuut.
Klungelig pakt Bruggink de bal. Selviboylu is nu in balbezit. van Loen rent richting de bal. Bolero onderschept slim de pass. Bolero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Selviboylu rent richting de bal. Selviboylu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - Victoria SV 0:3

73e minuut.
Bolero probeert naar een medespeler te passen. Rätz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanniez krijgt een gele kaart. Rätz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

87e minuut.
van Loen onderschept slim de pass. van Loen geeft een hoge lob. Gorré is nu in balbezit. Gorré schiet op doel. Skoneczny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harzan FC - Victoria SV 1:3

88e minuut.
Hoever onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sanniez de bal. Sanniez passt de bal zonder na te denken. Gorré bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorré haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harzan FC 44%, Victoria SV 56%.
Harzan FC - Victoria SV 1:3