Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gradol team Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5166
Gradol team Bolo Zabrze
maja Tactiek bol
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 52.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen good
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Germann passt de bal zonder na te denken. Mykland rent richting de bal. Mykland passt de bal met de wreef. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov draait met de bal, schiet en ... Boumsong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Filar is nu in balbezit. Reuser onderschept slim de pass. Mykland speelt de bal door. Potapov is nu in balbezit. Potapov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov passt de bal in één keer door. Kadlčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne onderschept slim de pass. Carne haalt uit met een fantastische trap. Boumsong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Aabdul-Nasser rent richting de bal. Mykland onderschept slim de pass. Mykland passt de bal met de wreef. Carne rent richting de bal. Carne haalt uit met een fantastische trap. Boumsong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Muradbegović geeft de bal voor. Carne rent richting de bal. Carne probeert naar een medespeler te passen. Potapov is nu in balbezit. Potapov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kadlčík geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigurdsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potapov rent richting de bal. Potapov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Potapov speelt de bal door. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Smolyaninov ... Strafschop! Smolyaninov krijgt een gele kaart. Carne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carne neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Boumsong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Bolo Zabrze 1:0

40e minuut.
Smolyaninov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolyaninov geeft de bal voor. Bauwens met een sublieme pass. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Boumsong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bättig rent richting de bal. Ferrería bereikt de bal nog maar net als eerste. Bättig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrería is nu in balbezit. Ferrería schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 35%, Bolo Zabrze 65%.
Gradol team - Bolo Zabrze 1:0

50e minuut.
Aabdul-Nasser kopt de bal weg. Mehmet Raşit probeert de bal aan de voet te houden. Filar probeert naar een medespeler te passen. Ferrería is nu in balbezit. Ferrería haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Reuser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Germann geeft de bal voor. Kadlčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov onderschept slim de pass. Potapov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Bolo Zabrze 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małysz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demoortere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bättig rent richting de bal. Bättig geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muradbegović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigurdsson speelt de bal door. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne schiet op doel. Boumsong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lampart komt het veld opgelopen. Országh komt het veld opgelopen. Morles komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Hrovatin komt het veld opgelopen. Aabdul-Nasser met de inworp. Filar rent richting de bal. Filar geeft de bal voor. Viola verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lineker probeert naar een medespeler te passen. Małysz is nu in balbezit. Małysz passt de bal met de wreef. Carne is nu in balbezit. Carne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lineker met een sublieme pass. Aabdul-Nasser heeft problemen om de bal te vangen. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gradol team - Bolo Zabrze 3:0

87e minuut.
Germann speelt de bal door. Országh bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh passt de bal in één keer door. Carne bereikt de bal nog maar net als eerste. Carne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gradol team 32%, Bolo Zabrze 68%.
Gradol team - Bolo Zabrze 3:0