Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Crossing City Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2518
Crossing City Maxiorki123
3 Hinten Tactiek xxx
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
44.9 gemiddelde waardering 50.8
solid Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Zago is nu in balbezit. Düdükçüoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cifra. Cifra krijgt een gele kaart. Düdükçüoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Düdükçüoğlu met een snel genomen vrije trap. Jigău is nu in balbezit. Jigău draait met de bal, schiet en ... Cantos bokst de bal weg.

2e minuut.
Koszucki probeert naar een medespeler te passen. Cifra is nu in balbezit. Cifra passt de bal in één keer door. Kembrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Lombardi passt de bal in één keer door. Özenginer met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gallo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Özenginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer geeft een lange en hoge pass. Kara probeert wanhopig de bal te grijpen. Cifra rent richting de bal. Cifra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Maxiorki123 0:1

12e minuut.
Inworp. Roşu met de inworp. Özenginer met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pytlarz passt de bal zonder na te denken. Blondel speelt de bal door. Özenginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer geeft de bal voor. Cifra krijgt zijn hoofd ertegen. Kara bokst de bal weg. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Maxiorki123 0:2

17e minuut.
Lombardi geeft een hoge lob. Inworp. Özenginer met de inworp. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Özenginer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz geeft de bal voor. Cifra is nu in balbezit. Cifra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Maxiorki123 0:3

22e minuut.
Inworp. Özenginer met een snelle inworp. Pytlarz geeft een lange en hoge pass. Koszucki is nu in balbezit. Koszucki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Koszucki onderschept slim de pass. Henry bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszucki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koszucki krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Solaeta kopt de bal weg. Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vajagić neemt de hoekschop. Jigău krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bercu geeft een hoge lob. Cifra is nu in balbezit. Di Muoio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Di Muoio krijgt een gele kaart. Cifra raakt geblesseerd tijdens het duel. Blondel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cifra kopt de bal weg. Gallo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Henry met een sublieme pass. Özenginer is nu in balbezit. Özenginer geeft de bal voor. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Maxiorki123 0:4

35e minuut.
Henry controleert de bal met de borst. Blondel onderschept slim de pass. Blondel geeft een lange en hoge pass. Cifra rent richting de bal. Cifra geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer met een sublieme pass. Kembrowski is nu in balbezit. Kembrowski schiet op doel. Kara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Maxiorki123 0:5

45e minuut.
Özenginer met een snelle inworp. Pytlarz probeert naar een medespeler te passen. Koszucki rent richting de bal. Cifra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cifra haalt uit met een fantastische trap. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap. Kara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Muoio heeft problemen om de bal te vangen. Gallo is nu in balbezit. Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski schiet op doel. Kara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Maxiorki123 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crossing City 60%, Maxiorki123 40%.
Crossing City - Maxiorki123 0:6

52e minuut.
Bischeri passt de bal zonder na te denken. Tomiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotto geeft de bal voor. Cifra is nu in balbezit. Cifra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Pytlarz de bal. Pytlarz geeft een hoge lob. Lombardi probeert de bal aan de voet te houden. Cifra is nu in balbezit. Cifra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Maxiorki123 0:7

76e minuut.
Roşu kopt de bal weg. Özenginer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kembrowski de bal. Blondel is nu in balbezit. Blondel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski geeft een lange en hoge pass. Cifra is nu in balbezit. Cifra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Özenginer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel passt de bal in één keer door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. Kara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crossing City 62%, Maxiorki123 38%.
Crossing City - Maxiorki123 0:7