Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadium for battle
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2878
Kimoni VIDICH
Ф 4-2-2-2 Tactiek VIDICH -1
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
36.8 gemiddelde waardering 28.3
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Çayırlı passt de bal in één keer door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Velev verovert de bal door een tackle van achteren. Castelletti rent richting de bal. Castelletti schiet op doel. Chonov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Ziliani onderschept slim de pass. Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelletti onderschept slim de pass. Castelletti geeft de bal voor. Mella springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Joa rent richting de bal. Joa passt de bal in één keer door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella schiet op doel. Chonov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - VIDICH 1:0

15e minuut.
Vlahuţă geeft een lange en hoge pass. Prahov probeert naar een medespeler te passen. Konstantinov probeert de bal met de borst te controleren. Mella rent richting de bal. Mella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Castelletti passt de bal met de wreef. Chenkov met een sublieme pass. Mella is nu in balbezit. Mella schiet op doel. Chonov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - VIDICH 2:0

30e minuut.
Chenkov geeft de bal voor. Ziliani kopt de bal weg. Prahov probeert de bal aan de voet te houden. Mella rent richting de bal. Mella haalt uit met een fantastische trap. Chonov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Çayırlı de bal onder controle te krijgen. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ljaljić onderschept slim de pass. Bolchiş geeft een hoge lob. Daar is Maze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella haalt uit met een fantastische trap. Chonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mella is nu in balbezit. Mella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ziliani heeft problemen om de bal te vangen. Ziliani speelt de bal door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - VIDICH 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 28%, VIDICH 72%.
Kimoni - VIDICH 3:0

50e minuut.
Castelletti is nu in balbezit. Prahov verovert de bal door een tackle van achteren. Velev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziliani verovert de bal door een tackle van achteren. Ziliani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Satılmaz met een sublieme pass. Vlahuţă geeft een hoge lob. Mella is nu in balbezit. Mella haalt uit met een fantastische trap. Chonov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - VIDICH 4:0

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Buchalik stond buitenspel. Yusifzadə komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rolán kopt de bal weg. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Prahov begaat een overtreding. Mella raakt geblesseerd tijdens het duel. Joa wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chenkov speelt de bal door. Daar is Castelletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castelletti passt de bal met de wreef. Chenkov geeft de bal voor. Mella maakt een snoekduik en kopt de bal. Chonov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - VIDICH 5:0

65e minuut.
Rolán geeft de bal voor. Pehlivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pehlivanov passt de bal met de wreef. Mella is nu in balbezit. Mella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Konstantinov geeft een lange en hoge pass. Castelletti heeft problemen om de bal te vangen. Castelletti speelt de bal door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kimoni - VIDICH 6:0

78e minuut.
Joa is nu in balbezit. Çayırlı onderschept slim de pass. Çayırlı probeert naar een medespeler te passen. Galev bereikt de bal nog maar net als eerste. Galev draait met de bal, schiet en ... Abbaticola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Joa geeft de bal voor. Castelletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelletti passt de bal met de wreef. Mella rent richting de bal. Mella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joa met een snelle inworp. Chenkov geeft een hoge lob. Ziliani is nu in balbezit. Ziliani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kimoni 31%, VIDICH 69%.
Kimoni - VIDICH 6:0