Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek ŚLĄSK WROCŁAW1981
W.I.N 3 Tactiek NAJNOWASZA 5-3-2
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 43.6
formidable Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar onderschept slim de pass. Salazar met een sublieme pass. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zamieniecki rent richting de bal. Zamieniecki geeft de bal voor. Daar is Dadej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadej haalt uit met een fantastische trap. Jie probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - ŚLĄSK WROCŁAW1981 1:0

10e minuut.
Ilyashov met een sublieme pass. Jaross rent richting de bal. Jaross passt de bal in één keer door. Daar is Voggenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - ŚLĄSK WROCŁAW1981 2:0

12e minuut.
Oćwieja passt de bal met de wreef. Vukomanović met een sublieme pass. Fijołek is nu in balbezit. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Czendej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bolaños geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targoś met de inworp. Voggenberger kan de bal niet met de borst controleren. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Inworp. Zenklussen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilyashov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Voggenberger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. Czendej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Majak rent richting de bal. Majak geeft een hoge lob. Dadej kopt de bal weg. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jie probeert naar een medespeler te passen. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een hoge lob. Dadej kopt de bal weg. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Targoś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dadej de bal. Jie rent richting de bal. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Czendej bokst de bal weg.

41e minuut.
Vukomanović heeft problemen om de bal te vangen. Targoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoś passt de bal met de wreef. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Czendej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Prelević komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Bolaños geeft de bal voor. Inworp. Targoś met een snelle inworp. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 25%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 75%.
Aluminion Dzierzgówek - ŚLĄSK WROCŁAW1981 2:0

47e minuut.
Salazar geeft een hoge lob. Jaross probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dadej kopt de bal weg. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - ŚLĄSK WROCŁAW1981 3:0

49e minuut.
Vukomanović passt de bal in één keer door. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja rent richting de bal. Prelević rent richting de bal. Prelević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Olszowski trapt de bal weg. Jaross kopt de bal weg. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Olszowski rent richting de bal. Olszowski geeft de bal voor. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger heeft problemen om de bal te vangen. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Czendej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Prelević geeft een hoge lob. Jaross is nu in balbezit. Jaross passt de bal zonder na te denken. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel. Czendej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Oćwieja kopt de bal weg. Zamieniecki geeft een hoge lob. Dadej kopt de bal weg. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Czendej bokst de bal weg.

58e minuut.
Fijołek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targoś met de inworp. Voggenberger probeert de bal met de borst te controleren. Voggenberger schiet op doel. Czendej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Targoś geeft een lange en hoge pass. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel. Czendej probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - ŚLĄSK WROCŁAW1981 4:0

66e minuut.
Kwella is nu in balbezit. Jaross onderschept slim de pass. Voggenberger speelt de bal door. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej schiet op doel. Czendej bokst de bal weg.

71e minuut.
Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadej onderschept slim de pass. Voggenberger rent richting de bal. Voggenberger schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Salazar controleert de bal met de borst. Salazar passt de bal met de wreef. Jaross heeft problemen om de bal te vangen. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger schiet op doel. Czendej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - ŚLĄSK WROCŁAW1981 5:0

77e minuut.
Klungelig pakt Bolaños de bal. Voggenberger is nu in balbezit. Bolaños rent richting de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gwidon de bal. Czendej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kondraciuk passt de bal met de wreef. Kwella is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dadej. Dadej krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Steen verovert de bal door een tackle van achteren. Steen passt de bal in één keer door. Prelević rent richting de bal. Prelević haalt uit met een fantastische trap. Olszowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jaross bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaross passt de bal in één keer door. Dadej is nu in balbezit. Dadej draait met de bal, schiet en ... Czendej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - ŚLĄSK WROCŁAW1981 6:0

84e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Jaross onderschept slim de pass. Jaross passt de bal in één keer door. Voggenberger is nu in balbezit. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 23%, ŚLĄSK WROCŁAW1981 77%.
Aluminion Dzierzgówek - ŚLĄSK WROCŁAW1981 6:0