Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Old traford
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 9116
Fc Baltic boys New Fiorentina
532 Tactiek 5 3 2
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.4 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten good
weak Passen good
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Gouder kopt de bal weg. Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle geeft een lange en hoge pass. Lekić is nu in balbezit. Lekić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle geeft de bal voor. Pişcot heeft problemen om de bal te vangen. Crvenjakov is nu in balbezit. Crvenjakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lekić onderschept slim de pass. Formosinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić verovert de bal door een tackle van achteren. Crvenjakov is nu in balbezit. Crvenjakov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pompilio is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - New Fiorentina 0:1

23e minuut.
Gouder is nu in balbezit. Gouder met een sublieme pass. Bobô bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobô schiet op doel. Cvetković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Baltic boys - New Fiorentina 1:1

40e minuut.
Przeżuwacz rent richting de bal. Eberle verovert de bal door een tackle van achteren. Eberle geeft een hoge lob. Lekić heeft problemen om de bal te vangen. Lekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crvenjakov rent richting de bal. Crvenjakov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Lara speelt de bal door. Eberle is nu in balbezit. Eberle geeft de bal voor. Crvenjakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - New Fiorentina 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Baltic boys 59%, New Fiorentina 41%.
Fc Baltic boys - New Fiorentina 1:2

49e minuut.
Przeżuwacz onderschept slim de pass. Eberle is nu in balbezit. Eberle geeft de bal voor. Lekić is nu in balbezit. Lekić schiet op doel. Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lekić rent richting de bal. Lekić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - New Fiorentina 1:3

56e minuut.
Cercel geeft een hoge lob. Kutluer controleert de bal met de borst. Eberle is nu in balbezit. Kutluer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutluer geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hadžiosmanović geeft een hoge lob. Lekić rent richting de bal. Lekić passt de bal met de wreef. Crvenjakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenjakov draait met de bal, schiet en ... Lara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Daar is Alivuković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stojanović geeft een lange en hoge pass. Lekić rent richting de bal. Lekić draait met de bal, schiet en ... Lara probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

67e minuut.
Eberle probeert naar een medespeler te passen. Crvenjakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Crvenjakov passt de bal in één keer door. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić haalt uit met een fantastische trap. Lara bokst de bal weg. Crvenjakov is nu in balbezit. Crvenjakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - New Fiorentina 1:4

73e minuut.
Ladan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladan met een sublieme pass. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - New Fiorentina 1:5

86e minuut.
Crvenjakov onderschept slim de pass. Crvenjakov met een sublieme pass. Pompilio rent richting de bal. Lekić verovert de bal door een tackle van achteren. Lekić draait met de bal, schiet en ... Lara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Baltic boys - New Fiorentina 1:6

87e minuut.
Pisecki geeft een hoge lob. Lekić is nu in balbezit. Crvenjakov is nu in balbezit. Lekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekić schiet op doel. Lara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Baltic boys 62%, New Fiorentina 38%.
Fc Baltic boys - New Fiorentina 1:6