Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów FC Torra Nisko
moja nowa t Tactiek serio proto
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 45.5
outstanding Schieten adequate
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


10e minuut.
Inworp. Konno met een snelle inworp. Tooming met een sublieme pass. Konno rent richting de bal. Konno geeft de bal voor. Paal! Yas`kov bokst de bal weg.

20e minuut.
Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Torra Nisko 1:0

24e minuut.
Walgraeve rent richting de bal. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming passt de bal in één keer door. Ghenania is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Torra Nisko 2:0

29e minuut.
Genish passt de bal in één keer door. Szynkaruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szynkaruk met een sublieme pass. Pulkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulkowski haalt uit met een fantastische trap. Estévez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Estévez speelt de bal door. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... Yas`kov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Torra Nisko 3:0

33e minuut.
Klungelig pakt Auribault de bal. Boca probeert naar een medespeler te passen. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Konno is nu in balbezit. Konno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Torra Nisko 4:0

35e minuut.
Tooming met een sublieme pass. Konno is nu in balbezit. Konno passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Torra Nisko 5:0

42e minuut.
Tooming met een sublieme pass. Auribault rent richting de bal. Auribault passt de bal in één keer door. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Yas`kov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 39%, FC Torra Nisko 61%.
Zagaje Gdów - FC Torra Nisko 5:0

46e minuut.
Wanatowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Konno heeft problemen om de bal te vangen. Konno probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... Wanatowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Torra Nisko 6:0

54e minuut.
Deyna geeft de bal voor. Boca heeft problemen om de bal te vangen. Boca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konno de bal. Konno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Deyna de bal. Konno is nu in balbezit. Konno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Boca met de inworp. Auribault rent richting de bal. Auribault geeft de bal voor. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Mikołajczuk de bal. Genish rent richting de bal. Genish passt de bal met de wreef. Carrière bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrière geeft de bal voor. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Deyna is nu in balbezit. Deyna geeft de bal voor. Mahecha kopt de bal weg. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Wanatowski bokst de bal weg.

65e minuut.
Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Pulkowski kopt de bal weg. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Wanatowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FC Torra Nisko 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 29%, FC Torra Nisko 71%.
Zagaje Gdów - FC Torra Nisko 7:0