Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hogo-Fogo Aréna
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6580
Botafogo Piešťany Sacabarro F.C
Weiss 2 Tactiek Base2
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 49
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Zunga met een sublieme pass. Ormaechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormaechea geeft de bal voor. Estramil bereikt de bal nog maar net als eerste. Estramil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vasák kopt de bal weg. Klungelig pakt Komínek de bal. Guarachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Komínek verovert de bal door een tackle van achteren. Komínek draait met de bal, schiet en ... Dos Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ormaechea geeft een hoge lob. Estramil heeft problemen om de bal te vangen. Estramil passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ormaechea de bal. Ormaechea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Sacabarro F.C 0:1

12e minuut.
Trop heeft problemen om de bal te vangen. Del Horno geeft de bal voor. Zámečník heeft problemen om de bal te vangen. Zunga rent richting de bal. Zunga haalt uit met een fantastische trap. Mertiňák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Vasák geeft de bal voor. Inworp. Flambury met de inworp. Estramil bereikt de bal nog maar net als eerste. Estramil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hajek geeft de bal voor. Ormaechea heeft problemen om de bal te vangen. Zámečník probeert naar een medespeler te passen. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 56%, Sacabarro F.C 44%.
Botafogo Piešťany - Sacabarro F.C 0:1

48e minuut.
Hajek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flambury met de inworp. Estramil rent richting de bal. Estramil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Zunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopecký is nu in balbezit. Ormaechea verovert de bal door een tackle van achteren. Ormaechea geeft een lange en hoge pass. Estramil springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kopecký speelt de bal door. Zámečník is nu in balbezit. Zunga onderschept slim de pass. Estramil rent richting de bal. Estramil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Moubarki speelt de bal door. Klungelig pakt Zunga de bal. Zunga passt de bal met de wreef. Ormaechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormaechea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kopecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moubarki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ormaechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormaechea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Estramil rent richting de bal. Estramil passt de bal in één keer door. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zunga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - Sacabarro F.C 0:2

62e minuut.
Ormaechea heeft problemen om de bal te vangen. Ormaechea probeert naar een medespeler te passen. Zunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Estramil rent richting de bal. Estramil schiet op doel. Mertiňák bokst de bal weg.

63e minuut.
Flambury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estramil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajek krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Estramil probeert de bal met de borst te controleren. Hajek is nu in balbezit. Estramil verovert de bal door een tackle van achteren. Zunga rent richting de bal. Zunga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kopecký kopt de bal weg. Zunga is nu in balbezit. Zunga passt de bal in één keer door. Estramil rent richting de bal. Estramil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ormaechea geeft de bal voor. Zunga probeert de bal met de borst te controleren. Zámečník is nu in balbezit. Zunga onderschept slim de pass. Zunga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 63%, Sacabarro F.C 37%.
Botafogo Piešťany - Sacabarro F.C 0:2