Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Celtic 2PL Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 3838
Celtic 2PL Ultrass Wapiencia
CAD2 Tactiek MĄSUN III
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 43
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen solide


9e minuut.
Dobrowolski passt de bal zonder na te denken. Popielski heeft problemen om de bal te vangen. Mihalić verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrowolski onderschept slim de pass. Dobrowolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mihalić rent richting de bal. Dobrowolski onderschept slim de pass. Dobrowolski passt de bal met de wreef. Taraday is nu in balbezit. Taraday schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Doeltrap. Jindrák met een harde bal richting middenveld. Rehtsalu kopt de bal weg. Taraday rent richting de bal. Taraday draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Popielski is nu in balbezit. Popielski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taraday de bal. Taraday haalt uit met een fantastische trap. Ćwik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wersaczewski is nu in balbezit. Dobrowolski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrowolski passt de bal in één keer door. Rehtsalu is nu in balbezit. Rehtsalu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Popielski is nu in balbezit. Popielski draait met de bal, schiet en ... Jindrák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:1

19e minuut.
Rehtsalu met een snelle inworp. Spinčić speelt de bal door. Rehtsalu geeft de bal voor. Popielski maakt een snoekduik en kopt de bal. Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ćwik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mięsikowski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rehtsalu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Popielski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Popielski is nu in balbezit. Popielski haalt uit met een fantastische trap. Ćwik probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rehtsalu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jindrák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popielski rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popielski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:2

33e minuut.
Spinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Rehtsalu is nu in balbezit. Rehtsalu passt de bal in één keer door. Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic 2PL 77%, Ultrass Wapiencia 23%.
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:2

50e minuut.
Frydecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalić is nu in balbezit. Popielski verovert de bal door een tackle van achteren. Popielski schiet op doel. Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taraday rent richting de bal. Taraday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:3

54e minuut.
Rehtsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rehtsalu geeft een hoge lob. Ćwik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popielski rent richting de bal. Popielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rehtsalu met een snelle inworp. Spinčić rent richting de bal. Spinčić probeert naar een medespeler te passen. Taraday rent richting de bal. Taraday haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Mięsikowski geeft een lange en hoge pass. Kennion heeft problemen om de bal te vangen. Kennion met een sublieme pass. Popielski is nu in balbezit. Popielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Spinčić is nu in balbezit. Spinčić geeft de bal voor. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:4

74e minuut.
Puchniarz geeft een lange en hoge pass. Jindrák probeert naar een medespeler te passen. Rehtsalu geeft een lange en hoge pass. Popielski is nu in balbezit. Popielski haalt uit met een fantastische trap. Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:5

77e minuut.
Spinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Spinčić met een sublieme pass. Rehtsalu geeft een hoge lob. Popielski rent richting de bal. Popielski haalt uit met een fantastische trap. Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:6

81e minuut.
Taraday bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski is nu in balbezit. Taraday rent richting de bal. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kennion passt de bal in één keer door. Dobrowolski is nu in balbezit. Dobrowolski passt de bal zonder na te denken. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kennion neemt de hoekschop. Klungelig pakt Popielski de bal. Mihalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraday is nu in balbezit. Taraday haalt uit met een fantastische trap. Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:7

87e minuut.
Kennion speelt de bal door. Dobrowolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrowolski passt de bal zonder na te denken. Taraday rent richting de bal. Taraday schiet op doel. Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Popielski rent richting de bal. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski onderschept slim de pass. Popielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic 2PL 85%, Ultrass Wapiencia 15%.
Celtic 2PL - Ultrass Wapiencia 0:8