Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:30
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: tandrcak Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7112
tandrcak gradski park
f-1 Tactiek non
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 30.8
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


12e minuut.
Dobrnjac geeft een lange en hoge pass. Inworp. Odak met de inworp. Gutović rent richting de bal. Gutović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Stefanović onderschept slim de pass. Baljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćatić verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanović is nu in balbezit. Stefanović schiet op doel. Bakiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - gradski park 1:0

18e minuut.
Odak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gutović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutović passt de bal met de wreef. Dulanović rent richting de bal. Dulanović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Dobrnjac geeft de bal voor. Daar is Milićković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odak speelt de bal door. Simić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tandrcak - gradski park 1:1

39e minuut.
Daar is Milićković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milićković passt de bal met de wreef. Stefanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanović haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trifunović de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Dudić komt het veld opgelopen. Hajduk komt het veld opgelopen. Blagojević komt het veld opgelopen. Međedović komt het veld opgelopen. Ustić komt het veld opgelopen. Makavejev komt het veld opgelopen. Bekvalac komt het veld opgelopen. Kalanj komt het veld opgelopen. Joveljić komt het veld opgelopen. Ivanović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 49%, gradski park 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tandrcak - gradski park 1:1

56e minuut.
Kalanj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milićković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivanović rent richting de bal. Ivanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bakiu trapt de bal weg. Batrić kopt de bal weg. Daar is Blagojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Međedović is nu in balbezit. Međedović draait met de bal, schiet en ... Bakiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Jelikić rent richting de bal. Šubarić begaat een overtreding. Jelikić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batrić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stefanović kopt de bal weg. Međedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Međedović haalt uit met een fantastische trap. Bakiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Međedović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - gradski park 2:1

67e minuut.
Inworp. Ustić met de inworp. Batrić rent richting de bal. Batrić geeft een lange en hoge pass. Bakiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustić verovert de bal door een tackle van achteren. Ustić met een sublieme pass. Međedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Međedović draait met de bal, schiet en ... Bakiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stefanović rent richting de bal. Stefanović draait met de bal, schiet en ... Bakiu bokst de bal weg. Ivanović rent richting de bal. Ivanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tandrcak - gradski park 3:1

81e minuut.
Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk geeft een hoge lob. Makavejev is nu in balbezit. Makavejev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bekvalac de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ustić passt de bal in één keer door. Međedović rent richting de bal. Međedović speelt de bal door. Stefanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tandrcak 42%, gradski park 58%.
tandrcak - gradski park 3:1