Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gradski park tandrcak
non Tactiek f-1
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 34.5
average Schieten adequate
poor Passen good
average Verdedigen weak


8e minuut.
Ðurković is nu in balbezit. Baljak is nu in balbezit. Baljak met een sublieme pass. Međedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Međedović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Međedović passt de bal met de wreef. Batrić speelt de bal door. Ćatić is nu in balbezit. Ćatić haalt uit met een fantastische trap. Blagojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Simić speelt de bal door. Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrić geeft de bal voor. Ðurković rent richting de bal. Ðurković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Milosavljević is nu in balbezit. Troicki onderschept slim de pass. Troicki speelt de bal door. Dulanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Jelikić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šubarić is nu in balbezit. Šubarić geeft een hoge lob. Dulanović rent richting de bal. Dulanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ustić kopt de bal weg. Međedović heeft problemen om de bal te vangen. Batrić probeert naar een medespeler te passen. Ćatić is nu in balbezit. Ćatić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Milićković bereikt de bal nog maar net als eerste. Milićković passt de bal in één keer door. Ćatić rent richting de bal. Ćatić schiet op doel. Bakiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Milosavljević met een snelle inworp. Daar is Ustić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ustić probeert naar een medespeler te passen. Ćatić is nu in balbezit. Ćatić draait met de bal, schiet en ... Bakiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 71%, tandrcak 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gradski park - tandrcak 0:0

46e minuut.
Odak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ðurišić met de inworp. Ustić is nu in balbezit. Ustić met een sublieme pass. Međedović is nu in balbezit. Međedović schiet op doel. Bakiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Makavejev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrnjac onderschept slim de pass. Dobrnjac passt de bal met de wreef. Ðurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðurković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gradski park - tandrcak 0:1

69e minuut.
Ðurišić rent richting de bal. Ðurišić geeft de bal voor. Inworp. Ustić met de inworp. Batrić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gradski park 60%, tandrcak 40%.
gradski park - tandrcak 0:1