Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Urbano Caldeira Stadium
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5066
Santos Football Club Gladintos F. C.
2xT Tactiek alas
41% Balbezit 59%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Abbondi passt de bal in één keer door. Inworp. Bukowski met de inworp. Klungelig pakt Mellups de bal. Chornobryvyi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Stolyarchuk de bal. Wichert onderschept slim de pass. Mellups onderschept slim de pass. Mellups haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bandeira de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups draait met de bal, schiet en ... Oribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Stolyarchuk de bal. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Oribe geeft een hoge lob. Inworp. Demkó met een snelle inworp. Mellups controleert de bal met de borst. Mellups haalt uit met een fantastische trap. Oribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Bandeira de Mello probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bukowski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mellups de bal. Mellups draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Chornobryvyi geeft een hoge lob. Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă passt de bal zonder na te denken. Mellups rent richting de bal. Mellups draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Kocharyan de bal. Kocharyan passt de bal in één keer door. Bukowski met een sublieme pass. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Stolyarchuk de bal. Demkó rent richting de bal. Demkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:2

14e minuut.
Bandeira de Mello onderschept slim de pass. Dudáček onderschept slim de pass. Dudáček speelt de bal door. Mellups heeft problemen om de bal te vangen. Mellups haalt uit met een fantastische trap. Oribe bokst de bal weg.

15e minuut.
Stolyarchuk probeert naar een medespeler te passen. Bukowski rent richting de bal. Bukowski passt de bal in één keer door. Mellups is nu in balbezit. Mellups schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stolyarchuk probeert naar een medespeler te passen. Ghiţă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wichert. Ghiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stolyarchuk wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:3

19e minuut.
Demkó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bandeira de Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demkó verovert de bal door een tackle van achteren. Mellups rent richting de bal. Mellups haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:4

21e minuut.
Bukowski rent richting de bal. Bukowski probeert naar een medespeler te passen. Mellups is nu in balbezit. Mellups draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dudáček verovert de bal door een tackle van achteren. Demkó is nu in balbezit. Mellups is nu in balbezit. Mellups schiet op doel. Oribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:5

30e minuut.
Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski met een sublieme pass. Mellups is nu in balbezit. Mellups schiet op doel. Oribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Demkó onderschept slim de pass. Demkó speelt de bal door. Mellups is nu in balbezit. Mellups draait met de bal, schiet en ... Oribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bandeira de Mello rent richting de bal. Stolyarchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stolyarchuk met een sublieme pass. Mellups heeft problemen om de bal te vangen. Mellups haalt uit met een fantastische trap. Oribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Oribe trapt de bal weg van het doel. Bukowski kopt de bal weg. Stolyarchuk met een sublieme pass. Mellups is nu in balbezit. Mellups draait met de bal, schiet en ... Oribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Doeltrap. Oribe trapt de bal weg. Dudáček kopt de bal weg. Mellups is nu in balbezit. Mellups haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ghiţă kopt de bal weg. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups passt de bal in één keer door. Stolyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyarchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski speelt de bal door. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups draait met de bal, schiet en ... Oribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:6

43e minuut.
Bukowski neemt de hoekschop. Mellups probeert naar een medespeler te passen. Stolyarchuk heeft problemen om de bal te vangen. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups haalt uit met een fantastische trap. Oribe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 93%, Gladintos F. C. 7%.
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:6

48e minuut.
Mellups verovert de bal door een tackle van achteren. Mellups speelt de bal door. Stolyarchuk heeft problemen om de bal te vangen. Stolyarchuk schiet op doel. Oribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:7

50e minuut.
Wichert onderschept slim de pass. Wichert met een sublieme pass. Mellups is nu in balbezit. Mellups schiet op doel. Oribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:8

52e minuut.
Kocharyan geeft de bal voor. Stolyarchuk kopt de bal weg. Demkó rent richting de bal. Demkó draait met de bal, schiet en ... Oribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:9

54e minuut.
Bandeira de Mello passt de bal met de wreef. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski probeert naar een medespeler te passen. Mellups rent richting de bal. Mellups haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bukowski rent richting de bal. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:10

60e minuut.
Oribe speelt de bal door. Dudáček kan de bal niet met de borst controleren. Dudáček passt de bal zonder na te denken. Stolyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyarchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert passt de bal in één keer door. Bukowski speelt de bal door. Mellups is nu in balbezit. Mellups haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun geeft een hoge lob. Mellups is nu in balbezit. Mellups haalt uit met een fantastische trap. Oribe probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Bandeira de Mello de bal. Ghiţă onderschept slim de pass. Ghiţă passt de bal met de wreef. Stolyarchuk rent richting de bal. Stolyarchuk haalt uit met een fantastische trap. Oribe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Demkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demkó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Demkó is nu in balbezit. Demkó speelt de bal door. Klungelig pakt Mellups de bal. Mellups haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Demkó verovert de bal door een tackle van achteren. Demkó probeert naar een medespeler te passen. Bukowski met een sublieme pass. Mellups is nu in balbezit. Mellups schiet op doel. Oribe bokst de bal weg. Stolyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyarchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:11

72e minuut.
Mellups heeft problemen om de bal te vangen. Mellups met een sublieme pass. Stolyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyarchuk schiet op doel. Oribe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:12

73e minuut.
Canessa rent richting de bal. Bukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bukowski speelt de bal door. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Stolyarchuk de bal. Oribe bokst de bal weg. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:13

77e minuut.
Wichert kopt de bal weg. Stolyarchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Dudáček geeft een hoge lob. Bukowski is nu in balbezit. Mellups rent richting de bal. Mellups haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oribe met een sublieme pass. Karpiński probeert naar een medespeler te passen. Mellups rent richting de bal. Mellups draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bukowski is nu in balbezit. Bukowski met een sublieme pass. Mellups heeft problemen om de bal te vangen. Mellups draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Oribe met een harde bal richting middenveld. Dudáček heeft problemen om de bal te vangen. Demkó speelt de bal door. Klungelig pakt Mellups de bal. Mellups haalt uit met een fantastische trap. Oribe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stolyarchuk rent richting de bal. Stolyarchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:14

87e minuut.
Stolyarchuk probeert naar een medespeler te passen. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellups rent richting de bal. Mellups draait met de bal, schiet en ... Oribe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Demkó kopt de bal weg. Mellups is nu in balbezit. Mellups passt de bal zonder na te denken. Stolyarchuk rent richting de bal. Stolyarchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:15

90e minuut.
Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mellups is nu in balbezit. Stolyarchuk rent richting de bal. Stolyarchuk haalt uit met een fantastische trap. Oribe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Football Club 91%, Gladintos F. C. 9%.
Santos Football Club - Gladintos F. C. 0:15