Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Milwerton Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1506
Milwerton KKS Łomianki
jedééém Tactiek 2023 ulepszona
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
41.9 gemiddelde waardering 46.7
very good Schieten average
adequate Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Stuchlý is nu in balbezit. Stuchlý passt de bal in één keer door. Svátek probeert naar een medespeler te passen. Schmid is nu in balbezit. Schmid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Davidáš maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Nedvěd passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lučka de bal. Lučka probeert naar een medespeler te passen. Schmid rent richting de bal. Schmid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel geeft een lange en hoge pass. Tůma heeft problemen om de bal te vangen. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gložinić geeft een hoge lob. Tůma rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sanamyan zal de hoekschop nemen. Gložinić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gložinić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Anuszewski de bal. Lučka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lučka krijgt een gele kaart. Anuszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anuszewski met een snel genomen vrije trap. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Stuchlý de bal. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Hollinger probeert naar een medespeler te passen. Tůma controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - KKS Łomianki 0:1

28e minuut.
Anuszewski geeft de bal voor. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gložinić de bal. Kanál is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan geeft een hoge lob. Daar is Stuchlý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gložinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gložinić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 45%, KKS Łomianki 55%.
Milwerton - KKS Łomianki 0:1

50e minuut.
Davidáš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stuchlý de bal. Kończak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuchlý onderschept slim de pass. Stuchlý haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Svátek passt de bal in één keer door. Davidáš rent richting de bal. Davidáš passt de bal met de wreef. Stuchlý is nu in balbezit. Stuchlý haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Anuszewski de bal onder controle te krijgen. Rygiel met een sublieme pass. Tůma bereikt de bal nog maar net als eerste. Gložinić onderschept slim de pass. Gložinić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - KKS Łomianki 0:2

59e minuut.
Rygiel heeft problemen om de bal te vangen. Davidáš rent richting de bal. Stuchlý heeft problemen om de bal te vangen. Davidáš is nu in balbezit. Davidáš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Nedvěd met een sublieme pass. Klungelig pakt Schmid de bal. Schmid speelt de bal door. Daar is Davidáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidáš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gložinić passt de bal zonder na te denken. Sanamyan probeert de bal met de borst te controleren. Gložinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gložinić haalt uit met een fantastische trap. Obora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Stuchlý is nu in balbezit. Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuchlý rent richting de bal. Davidáš is nu in balbezit. Davidáš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Schmid rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rygiel. Schmid is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kanál met een snel genomen vrije trap. Davidáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Beblavý onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Milwerton - KKS Łomianki 1:2

89e minuut.
Rygiel passt de bal met de wreef. Kanál is nu in balbezit. Kanál geeft een lange en hoge pass. Davidáš is nu in balbezit. Davidáš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kanál kopt de bal weg. Davidáš probeert de bal aan de voet te houden. Stuchlý rent richting de bal. Stuchlý haalt uit met een fantastische trap. Gowland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milwerton - KKS Łomianki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milwerton 45%, KKS Łomianki 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Milwerton - KKS Łomianki 2:2