Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragones del Eden Isis Desvelada
Acero y Fuego Tactiek turing_5
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 62.4
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Membribes geeft een hoge lob. Farell heeft problemen om de bal te vangen. Farell geeft een lange en hoge pass. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel. Cuello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Telesca heeft problemen om de bal te vangen. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos passt de bal in één keer door. Caprile heeft problemen om de bal te vangen. Caprile schiet op doel. Cuello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cizalj geeft een lange en hoge pass. Hornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Severich maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Severich naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Vlad rent richting de bal. Vlad met een sublieme pass. Caprile rent richting de bal. Dos Santos rent richting de bal. Dos Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Caprile speelt de bal door. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dos Santos raakt geblesseerd tijdens het duel. Dos Santos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cuello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Cizalj de bal. Vallarino verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Machida zijn tegenspeler op de grond. Machida krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Caprile rent richting de bal. Caprile passt de bal zonder na te denken. Farell rent richting de bal. Farell geeft de bal voor. Dos Santos springt en kopt de bal. Cuello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 66%, Isis Desvelada 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragones del Eden - Isis Desvelada 0:0

56e minuut.
Farell met een sublieme pass. Caprile bereikt de bal nog maar net als eerste. Eterovic rent richting de bal. Caprile onderschept slim de pass. Caprile geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Moromete met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Pataki de bal onder controle te krijgen. Świątek probeert naar een medespeler te passen. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel. Cuello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Eterovic rent richting de bal. Eterovic passt de bal met de wreef. Caprile probeert naar een medespeler te passen. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos schiet op doel. Cuello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Eterovic is nu in balbezit. Eterovic geeft een hoge lob. Suffiotti rent richting de bal. Suffiotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragones del Eden - Isis Desvelada 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragones del Eden 56%, Isis Desvelada 44%.
Dragones del Eden - Isis Desvelada 1:0