Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oliver Klube SOUZACRUZ FC
BBBE Tactiek 532 filcad
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 28.5
redelijk Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Tache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Bdeir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tache. Tache krijgt een gele kaart. bin Bdeir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Googlegol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić draait met de bal, schiet en ... Raquete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Piava met een sublieme pass. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić passt de bal zonder na te denken. is nu in balbezit. schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
da Costa kopt de bal weg. Joa probeert de bal aan de voet te houden. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Piava probeert naar een medespeler te passen. Perišić is nu in balbezit. Perišić passt de bal zonder na te denken. Branco is nu in balbezit. Branco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez met een sublieme pass. Albu is nu in balbezit. Piava verovert de bal door een tackle van achteren. Piava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Raquete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 43%, SOUZACRUZ FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oliver Klube - SOUZACRUZ FC 0:0

49e minuut.
Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Romão bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joa. Joa krijgt een gele kaart. Romão wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

52e minuut.
Romão probeert naar een medespeler te passen. Jacomelli heeft problemen om de bal te vangen. bin Bdeir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Bdeir krijgt een gele kaart. Jacomelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jacomelli kan niet meer verder spelen. Regueira komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pitombo passt de bal zonder na te denken. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny passt de bal met de wreef. Sanches is nu in balbezit. Sanches draait met de bal, schiet en ... Dāboliņš bokst de bal weg. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Dziwny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - SOUZACRUZ FC 0:1

64e minuut.
Tache rent richting de bal. Tache geeft de bal voor. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny draait met de bal, schiet en ... Dāboliņš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - SOUZACRUZ FC 0:2

77e minuut.
Piava speelt de bal door. Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić passt de bal in één keer door. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Albu met een sublieme pass. Dziwny rent richting de bal. Dziwny passt de bal met de wreef. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches draait met de bal, schiet en ... Dāboliņš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Regueira speelt de bal door. Googlegol met een sublieme pass. rent richting de bal. Dziwny onderschept slim de pass. Dziwny schiet op doel. Dāboliņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. bin Bdeir stond buitenspel. Tache neemt vlug de vrije trap. rent richting de bal. Dziwny onderschept slim de pass. Dziwny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 45%, SOUZACRUZ FC 55%.
Oliver Klube - SOUZACRUZ FC 0:2