Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:43
  • Competitiewedstrijd: Benek Cup
  • Stadion: White Pearl
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5368
White Nida Rangers Kasztelania Małogoszcz
Nida Black Tactiek Kasztelen Centra
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
53.7 gemiddelde waardering 51.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Vyzantinos met de inworp. Vitanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereszlucha. Pereszlucha krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Cîlicic is nu in balbezit. Brčinović rent richting de bal. Brčinović speelt de bal door. Crispín rent richting de bal. Crispín schiet op doel. Uzal bokst de bal weg.

7e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrov is nu in balbezit. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki draait met de bal, schiet en ... bin Mahamadi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 1:0

8e minuut.
Szwajdych passt de bal met de wreef. Smolík is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulák. Sulák krijgt een gele kaart. Smolík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smolík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahadır legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bahadır krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Szwajdych raakt geblesseerd tijdens het duel. Crispín zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Uzal probeert naar een medespeler te passen. Cîlicic kopt de bal weg. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Scándolo met een sublieme pass. Sulák is nu in balbezit. Sulák geeft een lange en hoge pass. Pereszlucha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 2:0

15e minuut.
Smolík met een snelle inworp. Cîlicic rent richting de bal. Scándolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cîlicic wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cîlicic kan niet meer verder spelen. Butucea komt het veld opgelopen. Butucea met een snel genomen vrije trap. Szwajdych springt en kopt de bal. Uzal bokst de bal weg.

17e minuut.
Mokrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Smolík rent richting de bal. Sulák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulák krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Smolík raakt geblesseerd tijdens het duel. Smolík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szwajdych krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Descaveirado verovert de bal door een tackle van achteren. Descaveirado geeft de bal voor. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap. Uzal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bruzdewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavala passt de bal zonder na te denken. Vyzantinos probeert naar een medespeler te passen. Pereszlucha rent richting de bal. Pereszlucha schiet op doel. bin Mahamadi bokst de bal weg.

25e minuut.
Smolík is nu in balbezit. Smolík speelt de bal door. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... Uzal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 2:1

27e minuut.
Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki speelt de bal door. Descaveirado speelt de bal door. Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha schiet op doel. bin Mahamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Descaveirado bereikt de bal nog maar net als eerste. Descaveirado geeft de bal voor. Smolík rent richting de bal. Smolík geeft de bal voor. Crispín krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 55%, Kasztelania Małogoszcz 45%.
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 2:1

46e minuut.
Mamduh komt het veld opgelopen. Valencia komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Smolík rent richting de bal. Smolík passt de bal in één keer door. Szwajdych bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwajdych draait met de bal, schiet en ... Uzal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 2:2

62e minuut.
Scándolo met de inworp. Bahadır rent richting de bal. Szwajdych verovert de bal door een tackle van achteren. Szwajdych haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Łęgosz met een snelle inworp. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft een hoge lob. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki haalt uit met een fantastische trap. bin Mahamadi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pereszlucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

71e minuut.
Smolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolík passt de bal zonder na te denken. Gavala rent richting de bal. Szwajdych verovert de bal door een tackle van achteren. Szwajdych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Nida Rangers 62%, Kasztelania Małogoszcz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Nida Rangers - Kasztelania Małogoszcz 2:2