Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pogwizdów GKS Tychy
Visca El Barca! Tactiek tadarasa up
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
46.5 gemiddelde waardering 35.6
excellent Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Boix onderschept slim de pass. Boix probeert naar een medespeler te passen. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka rent richting de bal. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Cassola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Arnaudeau met een snelle inworp. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka passt de bal in één keer door. Stijger rent richting de bal. Stijger schiet op doel. Cassola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Calvo geeft een lange en hoge pass. Riković rent richting de bal. Riković geeft een lange en hoge pass. Stijger springt en kopt de bal. Cassola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - GKS Tychy 1:0

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cassaletti met een snelle inworp. Riković bereikt de bal nog maar net als eerste. Riković geeft een hoge lob. Stijger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cassola probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki is nu in balbezit. Met opzet legt Kazkeev zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kazkeev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kazkeev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Riković is nu in balbezit. Riković passt de bal zonder na te denken. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Cassola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - GKS Tychy 2:0

39e minuut.
Kopaniecki speelt de bal door. Riković speelt de bal door. Maziarka rent richting de bal. Maziarka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kotorowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jarosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka onderschept slim de pass. Maziarka probeert naar een medespeler te passen. Stijger heeft problemen om de bal te vangen. Stijger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - GKS Tychy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogwizdów 20%, GKS Tychy 80%.
FC Pogwizdów - GKS Tychy 3:0

46e minuut.
Fengler komt het veld opgelopen. Zawiejski komt het veld opgelopen. Kalosz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Maziarka rent richting de bal. Maziarka passt de bal in één keer door. Boix probeert naar een medespeler te passen. Stijger is nu in balbezit. Stijger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - GKS Tychy 4:0

55e minuut.
Arnaudeau met de inworp. Maziarka rent richting de bal. Maziarka passt de bal in één keer door. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger schiet op doel. Cassola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - GKS Tychy 5:0

63e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Stijger rent richting de bal. Maziarka rent richting de bal. Stijger rent richting de bal. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Boix is nu in balbezit. Boix geeft de bal voor. Daar is Kotorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - GKS Tychy 6:0

70e minuut.
Boix kopt de bal weg. Daar is Fengler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riković is nu in balbezit. Riković geeft een hoge lob. Stijger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - GKS Tychy 7:0

76e minuut.
Cassola trapt de bal weg. Boix kopt de bal weg. Klungelig pakt Stijger de bal. Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Kotorowski probeert de bal aan de voet te houden. Riković rent richting de bal. Maziarka is nu in balbezit. Maziarka schiet op doel. Cassola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - GKS Tychy 8:0

81e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Arnaudeau rent richting de bal. Zawiejski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zawiejski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Maziarka rent richting de bal. Maziarka passt de bal zonder na te denken. Fengler speelt de bal door. Hernandes is nu in balbezit. Hernandes geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Maziarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarka speelt de bal door. Stijger rent richting de bal. Stijger schiet op doel. Cassola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - GKS Tychy 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogwizdów 20%, GKS Tychy 80%.
FC Pogwizdów - GKS Tychy 9:0