Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 19:43
  • Competitiewedstrijd: Dzika Liga
  • Stadion: BURZA Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2896
F.C. Klaudia Mokas Wild Warriors
muisyle Tactiek winger
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.2 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Bar Levi is nu in balbezit. Solecki begaat een overtreding. Bar Levi raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Campo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tatu heeft problemen om de bal te vangen. Szczypiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek haalt uit met een fantastische trap. Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Barrantes onderschept slim de pass. Barrantes geeft de bal voor. Szczypiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek draait met de bal, schiet en ... Neneman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Klaudia Mokas - Wild Warriors 1:0

8e minuut.
Di Campo probeert naar een medespeler te passen. Bar Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bar Levi speelt de bal door. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Di Campo passt de bal met de wreef. Romankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ... Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ankowski is nu in balbezit. Romankiewicz rent richting de bal. Romankiewicz passt de bal in één keer door. Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadmi geeft de bal voor. Zidane kopt de bal weg. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia Mokas 46%, Wild Warriors 54%.
F.C. Klaudia Mokas - Wild Warriors 1:0

48e minuut.
Bar Levi rent richting de bal. Bar Levi passt de bal zonder na te denken. Ankowski is nu in balbezit. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane schiet op doel. Paal! Neneman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bar Levi met een sublieme pass. Romankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek haalt uit met een fantastische trap. Neneman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Campo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Campo probeert naar een medespeler te passen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romankiewicz rent richting de bal. Romankiewicz passt de bal met de wreef. Szczypiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Di Campo speelt de bal door. Bar Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bar Levi speelt de bal door. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Inworp. Vencl komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Felder probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bar Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bar Levi probeert naar een medespeler te passen. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ... Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Di Campo met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczypiorek de bal. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypiorek draait met de bal, schiet en ... Neneman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Di Campo passt de bal in één keer door. Bar Levi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bar Levi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bar Levi geeft een lange en hoge pass. Zidane springt en kopt de bal. Neneman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Klaudia Mokas 35%, Wild Warriors 65%.
F.C. Klaudia Mokas - Wild Warriors 1:0