Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lord Cf Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1755
Lord Cf ÜnlüoğluSK
4-1-3-2 Tactiek 5-2-3
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 41.5
redelijk Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Saydamoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Rüstəmbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda schiet op doel. Gamla maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 0:1

12e minuut.
Błasiak passt de bal zonder na te denken. İlerici bereikt de bal nog maar net als eerste. Etken maakt een afschuwelijke overtreding. İlerici wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fletcher is nu in balbezit. Včelák is nu in balbezit. Met opzet legt Fletcher zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fletcher moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fletcher schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Buitenspel voor Błasiak. Goede buitenspelval van de verdediging. Sályi neemt vlug de vrije trap. Tuptyński rent richting de bal. Kucfir onderschept slim de pass. Kucfir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gamla trapt de bal weg van het doel. Błasiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sobański de bal. Mašina is nu in balbezit. Mašina draait met de bal, schiet en ... Kärppä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Včelák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Błasiak rent richting de bal. Błasiak passt de bal zonder na te denken. Mašina rent richting de bal. Mašina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 43%, ÜnlüoğluSK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 1:1

60e minuut.
Daar is Błasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błasiak passt de bal met de wreef. Mašina is nu in balbezit. Mašina haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sályi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kucfir is nu in balbezit. Rüstəmbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyli met een sublieme pass. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda schiet op doel. Gamla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli geeft een hoge lob. Inworp. Kucfir met een snelle inworp. Kozan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Saydamoğlu geeft de bal voor. Inworp. Błasiak met de inworp. Včelák rent richting de bal. Včelák geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 42%, ÜnlüoğluSK 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lord Cf - ÜnlüoğluSK 1:1