Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: dungeon of death
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2755
Tenebroso fluminense33
Mais Mid Tactiek leo4
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 37.5
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Hendrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrych onderschept slim de pass. Klungelig pakt Hendrych de bal. Hendrych schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Grideanu rent richting de bal. Hendrych is nu in balbezit. Grideanu rent richting de bal. Grideanu schiet op doel. Khadam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - fluminense33 0:1

14e minuut.
Acosta passt de bal zonder na te denken. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancini begaat een overtreding. Mancini krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Vieira probeert naar een medespeler te passen. Ryge Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryge Petersen geeft de bal voor. Hendrych is nu in balbezit. Hendrych schiet op doel. Khadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Yağcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Oponente rent richting de bal. Oponente haalt uit met een fantastische trap. Butor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Yağcıoğlu rent richting de bal. Grideanu onderschept slim de pass. Grideanu geeft de bal voor. Hendrych rent richting de bal. Hendrych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - fluminense33 0:2

24e minuut.
Patropi probeert naar een medespeler te passen. Tinoco speelt de bal door. Klungelig pakt Brandão de bal. Stivala bereikt de bal nog maar net als eerste. Stivala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kalkan onderschept slim de pass. Kalkan probeert naar een medespeler te passen. Hendrych rent richting de bal. Hendrych haalt uit met een fantastische trap. Khadam werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Vieira met een snelle inworp. Muniz controleert de bal met de borst. Muniz passt de bal zonder na te denken. Stivala bereikt de bal nog maar net als eerste. Stivala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - fluminense33 1:2

44e minuut.
Grideanu rent richting de bal. Grideanu passt de bal met de wreef. Hendrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrych draait met de bal, schiet en ... Khadam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - fluminense33 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 48%, fluminense33 52%.
Tenebroso - fluminense33 1:3

49e minuut.
Stivala rent richting de bal. Šerpytis rent richting de bal. Stivala verovert de bal door een tackle van achteren. Stivala haalt uit met een fantastische trap. Butor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - fluminense33 2:3

51e minuut.
Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandão onderschept slim de pass. Brandão met een sublieme pass. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Oponente probeert naar een medespeler te passen. Yağcıoğlu speelt de bal door. Patropi geeft een lange en hoge pass. Stivala bereikt de bal nog maar net als eerste. Stivala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Šerpytis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vieira de bal. Ryge Petersen geeft de bal voor. Hendrych is nu in balbezit. Hendrych draait met de bal, schiet en ... Khadam bokst de bal weg.

62e minuut.
Daar is Stivala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandão is nu in balbezit. Oponente bereikt de bal nog maar net als eerste. Stivala is nu in balbezit. Stivala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ryge Petersen onderschept slim de pass. Ryge Petersen geeft een hoge lob. Hendrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrych draait met de bal, schiet en ... Khadam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - fluminense33 2:4

67e minuut.
Banciu rent richting de bal. Oponente begaat een overtreding. Banciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brandão zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hendrych is nu in balbezit. Hendrych schiet op doel. Khadam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hendrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - fluminense33 2:5

72e minuut.
Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco passt de bal in één keer door. Yağcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Stivala is nu in balbezit. Stivala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tinoco met een sublieme pass. Klungelig pakt Patropi de bal. Patropi geeft de bal voor. Stivala rent richting de bal. Stivala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ryge Petersen verovert de bal door een tackle van achteren. Ryge Petersen geeft een hoge lob. Formiga is nu in balbezit. Hendrych onderschept slim de pass. Hendrych schiet op doel. Khadam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 38%, fluminense33 62%.
Tenebroso - fluminense33 2:5