Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-04 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Insula Liniștită
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6570
F.C. Rebelii Jupanii Brasovului
mediu 0 Tactiek ddd
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
47.8 gemiddelde waardering 48.4
solide Schieten solide
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vîlcu rent richting de bal. Borrero rent richting de bal. Vîlcu onderschept slim de pass. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. Mare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Jupanii Brasovului 1:0

9e minuut.
Ursino maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ianculescu is nu in balbezit. Żero is nu in balbezit. Żero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rebelii - Jupanii Brasovului 1:1

21e minuut.
Iorgulescu probeert naar een medespeler te passen. Pulpescu is nu in balbezit. Vîlcu onderschept slim de pass. Vîlcu draait met de bal, schiet en ... Mare werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Borrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Jupanii Brasovului 2:1

27e minuut.
Inworp. Żero met de inworp. Ianculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ianculescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rebelii - Jupanii Brasovului 2:2

39e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft de bal voor. Busoiu is nu in balbezit. Blerincă rent richting de bal. Blerincă schiet op doel. Mare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Klungelig pakt Maier de bal. Vîlcu rent richting de bal. Smolarow rent richting de bal. Vîlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vîlcu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 54%, Jupanii Brasovului 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rebelii - Jupanii Brasovului 2:2

47e minuut.
Busoiu kopt de bal weg. Vîlcu is nu in balbezit. Met opzet legt Pochwała zijn tegenspeler op de grond. Pochwała krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu geeft de bal voor. Żero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ianculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. Tătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Grecu probeert naar een medespeler te passen. Neculau is nu in balbezit. Neculau speelt de bal door. Vîlcu rent richting de bal. Vîlcu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu passt de bal met de wreef. Żero met een sublieme pass. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tătaru met een harde bal richting middenveld. Maier kopt de bal weg. Klungelig pakt Żero de bal. Żero geeft een hoge lob. Petriş krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau begaat een overtreding. Neculau krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pochwała is nu in balbezit. Pochwała passt de bal met de wreef. Mărăşescu rent richting de bal. Petriş verovert de bal door een tackle van achteren. Petriş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Smolarow passt de bal zonder na te denken. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero passt de bal met de wreef. Ianculescu rent richting de bal. Ianculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rebelii - Jupanii Brasovului 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rebelii 70%, Jupanii Brasovului 30%.
F.C. Rebelii - Jupanii Brasovului 2:3