Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Moderna Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
SMS Mielec Wild Warriors
:) Tactiek 132212 off
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 57.1
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Lamelle met een sublieme pass. Klungelig pakt Vencl de bal. Barski begaat een overtreding. Barski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vencl onderschept slim de pass. Vencl passt de bal in één keer door. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu geeft een hoge lob. Basler springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Barski onderschept slim de pass. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler is nu in balbezit. Basler schiet op doel. Braeckman probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Wild Warriors 0:1

28e minuut.
Ferreira verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira geeft de bal voor. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SMS Mielec - Wild Warriors 1:1

31e minuut.
Yupeng kopt de bal weg. Borenstein probeert de bal aan de voet te houden. Vencl is nu in balbezit. Vencl schiet op doel. Braeckman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Wild Warriors 1:2

34e minuut.
Gadia speelt de bal door. Lamelle rent richting de bal. Yupeng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lamelle wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

36e minuut.
Duy Khang onderschept slim de pass. Knüsel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duy Khang. Duy Khang krijgt een gele kaart. Knüsel raakt geblesseerd tijdens het duel. Berny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Basler krijgt zijn hoofd ertegen. Braeckman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Wild Warriors 1:3

36e minuut.
Knüsel met de inworp. Lamelle met een sublieme pass. Basler rent richting de bal. Vencl is nu in balbezit. Vencl haalt uit met een fantastische trap. Braeckman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Basler is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tatu zal de hoekschop nemen. Lamelle geeft de bal voor. Basler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 56%, Wild Warriors 44%.
SMS Mielec - Wild Warriors 1:3

49e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Bouaoudia rent richting de bal. Bouaoudia geeft de bal voor. Quintullanca rent richting de bal. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lamelle passt de bal in één keer door. Basler rent richting de bal. Duy Khang rent richting de bal. Basler verovert de bal door een tackle van achteren. Basler haalt uit met een fantastische trap. Braeckman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Lamelle geeft de bal voor. Ferreira heeft problemen om de bal te vangen. Basler rent richting de bal. Basler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Wild Warriors 1:4

58e minuut.
Kapo rent richting de bal. Kapo geeft een hoge lob. Quintullanca heeft problemen om de bal te vangen. Quintullanca schiet op doel. Beyaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Wild Warriors 2:4

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knüsel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamelle met een sublieme pass. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kumtepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borenstein probeert naar een medespeler te passen. Daar is Waszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Beyaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Berny speelt de bal door. Daar is Knüsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Khang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Knüsel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basler legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - Wild Warriors 2:5

76e minuut.
Kapo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Produkin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 53%, Wild Warriors 47%.
SMS Mielec - Wild Warriors 2:5