Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-05 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC New Sibiu Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
FC New Sibiu Universitatea Cluj-Napoca
D-433D Tactiek U 523
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 10
68.9 gemiddelde waardering 58.9
outstanding Schieten very good
excellent Passen good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Protivanský kopt de bal weg. Daar is Ronaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan schiet op doel. Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 1:0

12e minuut.
Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie passt de bal met de wreef. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 2:0

15e minuut.
Sabou met een snelle inworp. Kuśmierski speelt de bal door. Jusufspahić speelt de bal door. Óvári is nu in balbezit. Óvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 3:0

16e minuut.
Kuśmierski heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hørby de bal. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Protivanský probeert naar een medespeler te passen. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabou geeft een lange en hoge pass. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Zorić geeft de bal voor. Sabou bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mowlik. Mowlik krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zamfir passt de bal zonder na te denken. Sabou geeft een lange en hoge pass. Marin kopt de bal weg. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hørby rent richting de bal. Jusufspahić onderschept slim de pass. Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Óvári heeft problemen om de bal te vangen. Óvári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hørby geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuśmierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jusufspahić geeft een lange en hoge pass. Óvári springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić passt de bal in één keer door. Valerie geeft de bal voor. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan schiet op doel. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Zamfir rent richting de bal. Şahbazlı begaat een overtreding. Zamfir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mądzielewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zamfir springt en kopt de bal. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kuśmierski met een snelle inworp. Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić geeft de bal voor. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Vučić geeft een lange en hoge pass. Kuśmierski kopt de bal weg. Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel. Zorić bokst de bal weg. Zorić probeert naar een medespeler te passen. Sruthi kopt de bal weg. Klungelig pakt Hirata de bal. Hirata schiet op doel. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Błażej onderschept slim de pass. Błażej passt de bal zonder na te denken. Vučić rent richting de bal. Valerie verovert de bal door een tackle van achteren. Valerie schiet op doel. Zorić bokst de bal weg. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 44%, Universitatea Cluj-Napoca 56%.
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 4:0

49e minuut.
Zorić trapt de bal weg. Ronaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo geeft een hoge lob. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kuśmierski geeft een hoge lob. Óvári kopt de bal weg. Protivanský rent richting de bal. Protivanský haalt uit met een fantastische trap. Zorić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 5:0

56e minuut.
Vučić met een snelle inworp. Valerie geeft een hoge lob. Óvári probeert naar een medespeler te passen. Protivanský rent richting de bal. Protivanský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wenchuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenchuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 6:0

59e minuut.
Jusufspahić passt de bal met de wreef. Protivanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Protivanský onderschept slim de pass. Protivanský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie geeft de bal voor. Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 7:0

65e minuut.
Sruthi is nu in balbezit. Sruthi met een sublieme pass. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrocii komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Jusufspahić passt de bal in één keer door. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Protivanský is nu in balbezit. Protivanský schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
SchoIes probeert naar een medespeler te passen. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib geeft een lange en hoge pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Mowlik de bal onder controle te krijgen. Şahbazlı rent richting de bal. Şahbazlı geeft een hoge lob. Wenchuan rent richting de bal. Wenchuan schiet op doel. Zorić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Maradona-Lmaghrib onderschept slim de pass. Maradona-Lmaghrib speelt de bal door. Şahbazlı geeft de bal voor. Wenchuan krijgt zijn hoofd ertegen. Zorić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Sibiu 33%, Universitatea Cluj-Napoca 67%.
FC New Sibiu - Universitatea Cluj-Napoca 8:0