Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-05 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: A.C Cardoso Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
A.C Cardoso A.S Pozzo
442prova Tactiek 442prova
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 42.4
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Strnadel rent richting de bal. Dules rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guerriero. Guerriero krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vorteil geeft de bal voor. Ledesma kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Strnadel de bal onder controle te krijgen. Castellin is nu in balbezit. Castellin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Verreault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verreault geeft een hoge lob. Dules kopt de bal weg. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dules is nu in balbezit. Beran onderschept slim de pass. Castellin verovert de bal door een tackle van achteren. Castellin geeft de bal voor. Lincz springt en kopt de bal. Majearu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Lincz passt de bal met de wreef. Dules is nu in balbezit. Dules draait met de bal, schiet en ... Beran probeert de bal aan de voet te houden. Marie geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Beran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - A.S Pozzo 0:1

16e minuut.
Strażak rent richting de bal. Strażak speelt de bal door. Busuttil rent richting de bal. Busuttil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lincz passt de bal in één keer door. Dules probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dules passt de bal in één keer door. Lincz rent richting de bal. Lincz draait met de bal, schiet en ... Majearu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Zegan verovert de bal door een tackle van achteren. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak speelt de bal door. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Priyanto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Cardoso - A.S Pozzo 1:1

21e minuut.
Dules probeert naar een medespeler te passen. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules is nu in balbezit. Lincz rent richting de bal. Lincz draait met de bal, schiet en ... Majearu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Guerriero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. D`Antonio komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Verreault is nu in balbezit. Verreault passt de bal met de wreef. Strnadel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz rent richting de bal. Lincz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - A.S Pozzo 1:2

34e minuut.
Strnadel geeft een lange en hoge pass. Busuttil probeert de bal aan de voet te houden. Almanno met een sublieme pass. Priyanto rent richting de bal. Priyanto schiet op doel. de la Rosa bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dules onderschept slim de pass. Dules met een sublieme pass. Lincz is nu in balbezit. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules draait met de bal, schiet en ... Majearu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 52%, A.S Pozzo 48%.
A.C Cardoso - A.S Pozzo 1:2

54e minuut.
Castellin rent richting de bal. Lincz rent richting de bal. Lincz passt de bal met de wreef. Dules rent richting de bal. Dules haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Marie heeft problemen om de bal te vangen. Almanno is nu in balbezit. Almanno passt de bal met de wreef. Busuttil is nu in balbezit. Busuttil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanno rent richting de bal. Almanno passt de bal met de wreef. Busuttil is nu in balbezit. Busuttil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pisont met een sublieme pass. Castellin heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Almanno zijn tegenspeler op de grond. Almanno is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Beran rent richting de bal. Beran geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisont met de inworp. Dules bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pisont zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - A.S Pozzo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 49%, A.S Pozzo 51%.
A.C Cardoso - A.S Pozzo 1:3