Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ostrołojący Swiniaki
oblawa Tactiek A6
35% Balbezit 65%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten excellent
adequate Passen adequate
weak Verdedigen excellent


2e minuut.
Kociniak heeft problemen om de bal te vangen. Rusdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusdiansyah met een sublieme pass. Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkrabik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pintur passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chwałek met de inworp. Daar is Życiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Życiński schiet op doel. Manellis bokst de bal weg.

10e minuut.
Maleczek is nu in balbezit. Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień passt de bal in één keer door. Rusdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusdiansyah schiet op doel. Tytek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Lisień onderschept slim de pass. Lisień geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kociniak de bal onder controle te krijgen. Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkrabik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pintur krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gicquel geeft de bal voor. Inworp. Życiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maurer rent richting de bal. Maurer draait met de bal, schiet en ... Manellis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Cimoszewicz probeert naar een medespeler te passen. Rusdiansyah is nu in balbezit. Daar is Rusdiansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusdiansyah draait met de bal, schiet en ... Tytek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Pintur met een sublieme pass. Vargić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargić met een sublieme pass. Gandini is nu in balbezit. Gandini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szkrabik speelt de bal door. Daar is Rusdiansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusdiansyah speelt de bal door. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - Swiniaki 0:1

45e minuut.
Chwałek passt de bal met de wreef. Parys bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisień. Parys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Życiński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Manellis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrołojący 54%, Swiniaki 46%.
FC Ostrołojący - Swiniaki 0:1

56e minuut.
Nejman passt de bal met de wreef. Daar is Kotkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusdiansyah rent richting de bal. Rusdiansyah draait met de bal, schiet en ... Tytek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrołojący - Swiniaki 0:2

60e minuut.
Cimoszewicz kopt de bal weg. Kociniak probeert de bal met de borst te controleren. Rusdiansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Rusdiansyah haalt uit met een fantastische trap. Tytek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkrabik met een sublieme pass. Cimoszewicz speelt de bal door. Rusdiansyah rent richting de bal. Rusdiansyah haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Pintur is nu in balbezit. Pintur speelt de bal door. Rusdiansyah is nu in balbezit. Rusdiansyah haalt uit met een fantastische trap. Tytek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Szkrabik met een sublieme pass. Cimoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimoszewicz passt de bal in één keer door. Rusdiansyah is nu in balbezit. Rusdiansyah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Nejman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintur is nu in balbezit. Pintur passt de bal in één keer door. Rusdiansyah rent richting de bal. Rusdiansyah haalt uit met een fantastische trap. Tytek bokst de bal weg.

78e minuut.
Gandini rent richting de bal. Gandini passt de bal met de wreef. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur draait met de bal, schiet en ... Kotkiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pintur is nu in balbezit. Chwałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur onderschept slim de pass. Pintur geeft een hoge lob. Rusdiansyah bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrołojący 75%, Swiniaki 25%.
FC Ostrołojący - Swiniaki 0:2